«Spurs» basketbolisti triumfē Lasvegasas NBA Vasaras līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sanantonio «Spurs» komanda kļuvusi par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Lasvegasas Vasaras līgas čempionvienību.

Turnīra finālā «Spurs» vienība ar 93:90 uzvarēja Fīniksas «Suns» komandu.

Uzvarētāju sastāvā par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Džonatans Simonss, kurš guva 23 punktus. Viņš tika nosaukts par turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Ar 22 punktiem panākumu kaldināja Treveon Grehems. Savukārt «Suns» vienībā 32 punktus guva un 8 atlēkušās bumbas zem groziem savāca Maiks Džeimss.

Kopumā turnīrā piedalījās 24 komandas.

«Spurs» komandu vadīja kādreizējā Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) zvaigzne Bekija Hemona, kura karjeras laikā starptautiskās sacensībās pārstāvēja arī Krievijas valstsvienību.

Sanantonio «Spurs» rindās Vasaras līgā Jūtā un Lasvegasā spēlēja arī Dairis Bertāns. Pēdējā no turnīriem viņš piedalījās tikai pirmajos mačos.

Tāpat Lasvegasas Vasaras līgā piedalījās arī Ņujorkas «Knicks» latviešu spēka uzbrucējs/centra spēlētājs Kristaps Porziņģis. Viņš četrās spēlēs vidēji guva 10,5 punktus, izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas un 1,8 reizes bloķēja pretinieku metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu