«Transformeri 4» atkārto panākumu klusā nedēļas nogalē (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV Neatkarības dienas svinību nedēļas nogalē režisora Maikla Beja filma «Transformeri: Iznīcības laikmets» (Transformers 4) pārliecinoši nosargā pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo «kinokino.lv».

Neatkarības dienas svinību laikā parasti kāda no Holivudas lielajām studijām uz ekrāniem izlaiž potenciālu kases grāvēju. Šis gads ir rets izņēmums, jo «Transformeri» jau nedēļu tiek izrādīts. Filma otrajā nedēļā iekasējusi 36,4 miljonus, kas bijis pilnīgi pietiekami, lai noturētu pirmo pozīciju.

Anotācija: automehāniķa un izgudrotāja Keida (Marks Valbergs) nejaušais atklājums saceļ kājās gan autobotus, gan maldikonus, gan valdības aģentus. Tostarp transformeru senie un varenie spēki ir izvēlējušies Zemi par savu jauno mērķi. Sāksies vērienīgākā cīņa starp labajiem un ļaunajiem spēkiem.

Lomās: Marks Valbergs, Nikola Pelca un Stenlijs Tuči.

Filmu no 27. jūnija demonstrē arī Latvijas kinoteātros.

Otrajā vietā debitējusi komēdija «Tammy». Kā jau prognozēts, panākumi nav tik izcili kā pāris iepriekšējām Melisas Makartnijas (Melissa McCarthy) komēdijām. Iekasēti 21,2 miljoni, kas gan arī nav slikts rezultāts, ņemot vērā salīdzinoši nelielo budžetu.

Trijnieku noslēdz šausmu filma «Atpestī no ļauna» (Deliver Us From Evil). Tā iekasējusi 9,5 miljonus.

Foto: publicitātes
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu