Lielbritānijas un Austrālijas tenisisti iekļūst Deivisa kausa pusfinālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas un Austrālijas tenisisti, tāpat kā iepriekš Beļģijas un Argentīnas komandas nodrošināja sev vietu Deivisa kausa izcīņas spēcīgākās - Pasaules grupas pusfinālā.

Lielbritānija savās mājās Londonā ar 3-1 uzvarēja Franciju. Izšķirošo uzvaru guva pasaules ranga trešā rakete Endijs Marejs, kurš ar 4-6, 7-6 (7-5), 6-3, 6-0 uzvarēja Žilu Simonu.

Savukārt Austrālija savās mājās Darvinā svētdien atspēlējās no rezultāta 2-1 un, uzvarot pēdējās divās vienspēles, ar 3:2 uzveica Kazahstānu. Semjuels Grots ar 6-3, 7-6 (8-6), 4-6, 7-6 (8-6) pārspēja Mihailu Kukuškinu, bet Leitons Hjūits ar 7-6 (7-2), 6-2, 6-3 pieveica Aleksandru Ņedovjesovu.

Belģija un Argentīna vietu pusfinālā nodrošināja jau pēc sestdienas dubultspēlēm, esot vadībā ar 3-0. Pēc svētdienas vienspēlēm Beļģija ar 5-0 uzvarēja Kanādu, bet Argentīna ar 4-1 Serbiju.

Pusfinālā Lielbritānija spēlēs ar Austrāliju, bet Beļģija ar Argentīnu.

Latvijas tenisisti Liepājā ar 3-2 uzvarēja Madagaskaru Eiropas/Āfrikas zonas II grupas duelī, nodrošinot palikšanu grupā arī uz nākamo sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu