Lietus dēļ Liepājā aizkavējas Latvijas un Madagaskaras Deivisa kausa cīņas dubultspēle

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, volontsphotography.com

Lietus dēļ sestdien Liepājā laikā nav sākusies Latvijas un Madagaskaras tenisistu dubultspēle Eiropas/Āfrikas zonas II grupā un pagaidām nav zināms, kad tenisisti varētu doties kortā.

Miķeļa Lībieša/Mārtiņa Podžus cīņai ar Toniju Radžaobelinu/Antso Rakotondramangu vajadzēja sākties plkst. 14, taču tā kā Liepājā gan spēcīgi lija, tad cīņas sākums tika pārcelts vispirms par stundu, bet pēc tam vēl uz vēlāku laiku, gaidot, kad lietus mitēsies.

Pēc piektdien aizvadītajām pirmajām divām vienspēlēm rezultāts ir neizšķirts 1:1, jo Mārtiņš Podžus guva panākumu, bet Miķelis Lībietis pretiniekam zaudēja.

Podžus, kurš pasaules rangā ieņem 442. vietu, trīs setos ar 6-1, 6-2, 7-6 (7-5) uzvarēja Džeikobu Rasolondrazanu. Pirmajos divos setos Podžum piederēja liels pārsvars, taču trešajā jau ritēja līdzīga cīņa, kurā Madagaskaras tenisists spēja izvirzīties vadībā ar 4-2. Tomēr Podžus spēja atspēlēties un ar piekto breikbumbu panākt izlīdzinājumu 5-5, savukārt taibreikā Latvijas tenisists bija pārāks ar 7-5, izvirzot Latvijas komandu vadībā ar 1:0.

Dienas otrajā spēlē Lībietis, kurš rangā ieņem 1892. vietu, ar 2-6, 3-6, 6-7 (4-7) zaudēja Antso Rakotondramangam, kurš rangā ir dalītā 2018. vietā. Pirmajos divos setos Madagaskaras tenisistam bija izteikts pārsvars un arī trešajā setā viņš bija vadībā ar 5-2, taču Lībietis spēja atjaunot intrigu, bet taibreikā viņš tomēr zaudēja.

Latvijas un Madagaskaras cīņas uzvarētāji nodrošinās vietu Eiropas/Āfrikas zonas II grupā arī uz nākamo sezonu, bet zaudētāji izkritīs uz III grupu.

Cīņas Liepājā notiek uz māla seguma kortiem.

Jau ziņots, ka martā Latvijas komanda pirmajā kārtā ar 1:4 zaudēja Bulgārijai, bet Madagaskara šajā kārtā ar 2:3 atzina Luksemburgas pārākumu.

Latvijas pirmās raketes Ernesta Gulbja spēlēšana šajā mačā jau sākotnēji netika apsvērta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu