Jomas ielas svētkos «Credo», Ufo, «Dzelzs Vilks» u.c. (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kā jau ierasts, jūlija pirmajā nedēļas nogalē Majoros ar īpašiem svētkiem tiks godināta viena no galvenajām un vecākajām Rīgas Jūrmalas ielām - Jomas iela, kura ik gadu uzņem tūkstošiem jūrmalnieku un Jūrmalas viesu no visas pasaules. Svētku pirmajā dienā, 5. jūlijā, apmeklētājiem tiks piedāvātas plašas mūzikas un izklaides programmas visas Jomas ielas garumā uz trijām skatuvēm.

No plkst. 12 uz lielās skatuves Majoru stāvlaukumā uzstāsies populāri latviešu mūziķi un grupas: «Credo», «Momend», «Dzelzs Vilks», Ufo, «Suņa Stunda», «Triānas Parks», Normunds Jakušonoks un «Tipa orķestris». Būs arī viesi no Lietuvas - «Coulours of Bubbles» un Igaunijas - «Sibyl Vane». Vakara noslēgumā līdz plkst. 02 būs iespēja izjust DJ Roberta Lejasmeijera mūzikas ritmus.

Uz otrās skatuves, kura atradīsies pie Jūrmalas Hotel SPA, visas dienas garumā uzstāsies dažādas alternatīvā stila grupas: «Flame & The Rolltones», «Pyro Trees», «B – Sea Surfers», «Karma Free», «Band Mango» un «Neon Saturdays».

No plkst. 13 darbosies bērnu skatuves Horna dārzā.

Svētku otrā diena Horna dārzā tiks pavadīta īpašās dvēseliskās noskaņās. No plkst. 16 uz skatuves Horna dārzā uzstāsies pazīstami dziesminieki, kuri radīs īpašu gaisotni, jo šāda veida muzicēšana ir bijusi populāra jau no laiku laikiem. Sagaidīsim tādus dziesminiekus kā Andri Akmentiņu, Lauru Dudari, Dzintaru Šustu, Miku Frišfeldu, Marko Ojalu kopā ar Antu Eņģeli, Gaujartu, Robertu Gobziņu un Resnos Putnus.

Visos pasākumos ieeja bez maksas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu