Sandija Vīgante atgriežas Latvijā, zaudējusi astoņpadsmit kilogramus svara (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aldis Vite

Dziedātāja Sandija Vīgante uz laiku no Kipras atkal ir atgriezusies Latvijā, šoreiz apciemojuma mērķis - ģimenes un draugu satikšana, ne jauni muzikāli projekti. Sandija ir nometusi astoņpadsmit kilogramus svara un mainījusi matu krāsu, mūziķi vairs nav iespējams pazīt!

Tie, kas pazīst jauno dziedātāju Sandiju Vīganti, nav pārsteigti, ka mūziķe aktīvi iesaistās kādās lietās, kuras rada krasas vizuālas pārmaiņas. Mūziķe to neuzskata par ko īpašu, jo ikvienam laiku pa laikam apnīk savs atspulgs spogulī, gribas pārmaiņas, un pārmaiņas tiek radītas, lai atkal ir patīkami vērot savu atspulgu.

«Esmu zaudējusi 18 kilogramus un vēl neesmu sasniegusi savu nosprausto mērķi. Sāku iemīlēt sportu un veselīgu dzīvesveidu. Mans ķermenis ir pilnībā mainījies, pateicoties pareizai ēšanai un motivācijai,» priecājas Sandija.

Mūziķe nenoliedz, ka nomest svaru bija centusies jau iepriekš, bet viņai nekad neizdevās noturēties vairāk par nedēļu. Šobrīd rit jau ceturtais mēnesis, kad Sandija ievēro savus nospraustos likumus un ierobežo sevi.

«Es nejūtos apdalītāka, vienkārši ātro ēstuvju vietā esmu sākusi iecienīt un novērtēt mājās gatavotu ēdienu, neēdu arī ceptus produktus un saldumus. Neēdu arī pēc septiņiem vakarā, tas arī viss, nekādas drastiskās diētas man nav,» tā Sandija.

Ja mūziķei gribas kādu našķi, tiek apēsts saldētais jogurts ar zemenēm, ja ir vēlme - tiek iedzerta kāda vīna glāze, viss tiek darīts ar mēru, un tāpēc ir sasniegts rezultāts.

Dziedātāju vairs nav iespējams pazīt, nomest astoņpadsmit kilogramus no svara nav nieka lieta, turklāt jaunā rozā matu krāsa visu maina vēl vairāk.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu