Foto: Beidzot iespējams aplūkot, kāda Megana Foksa izskatās bez grima (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Megana Foksa, paklausot savu fanu lūgumiem, beidzot ir reģistrējusies portālā «Instagram», un, lai vēl vairāk iepriecinātu fanus, kā pirmo fotogrāfiju ievietojusi bildi, kurā viņa ir redzama pilnībā bez kosmētikas.

Divdesmit astoņus gadus vecā aktrise kā savus skaistuma noteicējus min eleganci, vienkāršību un dabīgumu, tāpēc nav nekāds brīnums, ka aktrise mājas apstākļos neizmanto kosmētiku, bet atļaujas izskatīties dabīga.

Aktrises ievietotā fotogrāfija ir izraisījusi lielu sajūsmu viņas fanu lokā, jo šāda fotogrāfija ir pirmā personīgā pēdējā laikā saņemtā ziņa no aktrises, kā arī ieraudzīt Meganas Foksas sejas tuvplānu bez kosmētikas neizdodas tik bieži.

Foto: Instagram

Kā savu skaistuma etalonu Megana nosauc Avu Gardneri. Foksaa uzskata: ja sieviete ir harmonijā ar sevi un dzīvo saskaņā ar saviem likumiem, viņa pilnveidosies dabiskā ceļā un nebaidīsies nebūt perfekta.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu