«Vairāk saules» plāno jaunu restorānu un eksportu uz Krieviju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā pazīstamo restorānu «Vairāk saules» īpašnieks SIA «Vēl vairāk saules» paplašinās un palielina pamatkapitālu, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprina SIA «Vēl vairāk saules» līdzīpašnieks Mārtiņš Kalniņš.

«Tā kā paši kļūstam arvien lielāki, aizvien vairāk attīstāmies, tad ir tikai loģiski, ka brīdī, kad strauji attīstāmies, palielinām arī pamatkapitālu. Turklāt ar lielāku pamatkapitālu mēs kā uzņēmums mūsu esošajiem un iespējamajiem sadarbības partneriem izskatīsimies nopietnāk nekā līdz šim,» norāda Kalniņš.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, uzņēmuma pamatkapitāls no 1.jūlija ir palielināts līdz 45 600 eiro. Līdz 1.jūlijam uzņēmuma pamatkapitāls bija 17 074 eiro. Kalniņš pamatkapitāla palielināšanu skaidro ar nepieciešamību palielināt uzņēmuma reputāciju partneru acīs.

Jautāts par iespējamo sadarbības partneru piesaisti, Kalniņš atzīmē, ka «Vēl vairāk saules» tuvākajā laikā plāno sākt uzņēmuma ražotās produkcijas eksportu uz Krieviju. «Patlaban mūsu ražotos produktus var nopirkt Latvijā, Lietuvā un Kaļiņingradā. Taču ir arī plāni izvērst uzņēmuma darbību Krievijā.»

Kalniņš arī piebilst, ka tuvāko divu gadu laikā uzņēmums neplāno atvērt jaunas ražotnes ārpus Latvijas. Tikmēr Latvijā, iespējams, nākamnedēļ durvis vērs jauns «Vairāk saules» restorāns.

«Jaunais restorāns atradīsies Rīgā, Valdemāra ielā 112, kur atrodas «Rimi Latvia» hipermārkets «Valdemārs». Gribējām to atvērt vēl pirms Jāņiem, taču patlaban tuvākais datums, kad varētu izdoties to atvērt, ir 8.jūlijs,» stāsta Kalniņš, piebilstot, ka sīkāka informācija par jauno restorānu sekos, kad būs skaidri zināms, vai restorānu izdosies atklāt iecerētajā datumā.

Kā ziņots, «Vēl vairāk saules» 2013.gadā palielinājis apgrozījumu par 32%, kas kopumā veido gandrīz trīs miljonus eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Turpretī pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2012.gadu, peļņa ir nedaudz kritusies - par 4%, kopumā veidojot 120 673 eiro.

SIA «Vēl vairāk saules» dibināta 2002.gadā ar pamatkapitālu 45 600 eiro. Uzņēmums pieder Andrim Tionam (20%), Endijam Bērziņam (20%), Aivo Šneideram (20%) un Mārtiņam Kalniņam (40%), liecina «Firmas.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu