Millers apstiprina runas par seriāla «Prison Break» atgriešanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Ventvorts Millers apstiprinājis, ka notiek sarunas par kulta seriāla «Prison Break» («Izlaušanās») atdzīvināšanu, vēsta «Digital Spy». Pirmās ziņas par «Izlaušanās» atgriešanos izskanēja jūnijā, kad «Fox» paziņoja par iespējamu seriāla uzņemšanu, kurā piedalītos Ventvorts Millers un Dominiks Persels, kas no 2005. līdz 2009. gadam ilgušajā seriālā atveidoja galvenās lomas.

Šomēnes aktrise Sāra Veina Kelīsa, kas populārajā seriālā atveidoja cietuma ārsti Sāru Tenkredi, apstiprinājusi medijam, ka telekanāla producenti ar viņu sazinājušies, lai apspriestu iespēju par atgriešanos seriālā.

Millers atklāja, ka telekanāls «Fox» risina sarunas ar galveno varoņu atveidotājiem, vienlaikus atzīstot, ka ar viņa tēlu pastāv problēma, jo seriāla noslēgumā galvenais varonis Maikls Skofīlds gāja bojā.

«Sarunas notiek, pieņemot, ka Maikls vēl joprojām ir dzīvs,» sacīja Millers.

Savukārt Dominiks Persels norādīja, ka seriāla veidotāji jau reiz apgājuši «miruša» varoņa problēmu, atrodot iespēju ar scenārija pavērsieniem «atdzīvināt» Sāru Tenkredi.

«Idejas, ko es esmu dzirdējis, ir absolūti izcilas, līdz ar to skatītāji būs apmierināti,» piebilda Persels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu