Video: Agness Landau stāsta par pēdējā laika lielāko diskrimināciju, ar kuru saskārusies

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dzīvokļa meklēšana ikvienam ir grūts un nogurdinošs solis, vēl grūtāk ir, ja tev ir nauda, tu atrodi dzīvokli, kurš tev ir piemērots, bet nevari iegūt, jo cilvēkam ir pretenzijas pret tevi kā personību.

Modele Agness Landau gandrīz divus mēnešus meklēja sev jaunu dzīvokli, kad iepriekšējā dzīvokļa īpašniece lūdza jauno sievieti izvākties, lai viņa pati varētu dzīvot savā dzīvoklī.

Par spīti naudai, atrastiem piemērotiem dzīvokļiem, daudzas reizes meitene saņēma atteikumu, par pamatojumu minot, ka dzīvoklis izīrēts radiniekiem.

Toties vēlāk, kad Agness draugi zvanīja uz tiem pašiem numuriem, dzīvokļi joprojām bija izīrējamo dzīvokļu sarakstā.

Pēc ilgiem meklējumiem beigu beigās atradās dzīvokļa izīrētājs, kurš bija profesionāls un nevērtēja potenciālo īrnieku pēc dzimuma, orientācijas vai popularitātes, bet ņēma vērā faktu, ka viņa priekšā stāv cilvēks, kurš dzīvokli var uzreiz noīrēt.

Modele par šādu diskrimināciju ir šokēta, jo uzskatījusi, ka mūsdienās cilvēkiem ir jāpieņem cilvēks tāds, kāds viņš ir, nevērtējot pirms iepazīšanas.

Landau video, kā jau vienmēr, saņēmis daudz komentāru, gan kritiku, gan mīlestības apliecinājumus. Nekas nav mainījies, Agness nevienu neatstāj vienaldzīgu, viņu mīl vai ienīst, neitrālo nav!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu