«Saviem vārdiem» vētī labāko repa tekstu autoru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. jūlijā, jau otro ceturtdienu klubā «Pulkvedim neviens neraksta» turpinās rečitatīva turnīrs «Saviem vārdiem», kurā tiek noskaidrots labākais repa tekstu autors. 3. jūlijā norisināsies turnīra ceturtdaļfināls, kurā tiksies astoņi labākie dalībnieki.

«Motivācija rīkot šādu turnīru sakņojas repa liriku saturā un vēlmē attīstīt paškritisku pieeju tekstu kvalitātei, kā arī veicināt auditorijas spēju izšķirt saturīgu rečitatīvu. Dalībnieki nāk ar iepriekš sagatavotu 16 taktis garu materiālu a capella versijā, un gaidāmā tikšanās šo ceturtdien tiek balstīta šādos tematiskajos pavedienos: 1) Atceroties pirmo reizi; 2) Nav dūmu bez uguns; 3) Pirms nolikt karoti. Manuprāt, diezgan pateicīgi brīvai interpretācijai, krasi neierobežojot izpildītājus, un ļaus auditorijai novērtēt dalībnieku domu lidojumu, kā arī spēju formulēt savu sakāmo,» stāsta turnīra organizators Pikaso.

No plkst. 21 Elvi Soulsystems. Turnīra sākums plkst. 23. Ieeja no 18 gadu vecuma, ieejas maksa 2 eur.

www.facebook.com/events

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu