Osborna svara samazināšanas operāciju salīdzina ar seksuālu krāpšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Roka leģendas Ozija Osborna sieva Šārona Osborna nenoliedz, ka ir veikusi svara samazināšanas operāciju un zaudējusi vairāk nekā 45 kilogramus. Toties vienmēr, kad kāds izsaka viņai komplimentu, Osborna jūtas gluži kā seksuālā krāpšanā, kā mele.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Šārona Osborna uzskata, ka ne vienmēr ātrākais ceļš ir pareizākais, sieviete reiz ir veikusi tauku atsūkšanas operāciju un kuņģa samazināšanu un joprojām to nožēlo, jo jūtas kā mele un pielīdzina šo sajūtu seksuālai krāpšanai.

Osbornas problēma nekad nav bijusi liekais svars, problēma slēpjas atkarībā no ēdiena: ikreiz, kad sieviete jūtas skumja, viņa nespēj atteikties no ēdiena.

Šārona ir iemācījusies šo atkarību kontrolēt un ikdienā ievēro Atkinsa diētu, lai vienmēr uzturētu savu ideālo svaru un neļautos ēšanas pārmērībām.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Sieviete nenoliedz, ka ir daudz krāpusies diētas laikā, un sajūta ir gluži tāda pati kā būt neuzticīgai attiecībās, sirdsapziņa moka vienlīdz spēcīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu