«Termiņuzturēšanās viesi» jūtas, it kā viss būtu atļauts?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pietiek.com

Latvijas «termiņuzturēšanās viesi» vismaz galvaspilsētā sāk diktēt jaunus, augstākus nekaunības standartus satiksmes noteikumu neievērošanā, - tā liek secināt lasītāju iesūtītie fotoattēli un Pietiek.com noskaidrotie dati par attiecīgo automašīnu īpašniekiem un lietotājiem.

"Esmu regulārs jūsu lasītājs un šodien varu piedāvāt nokaunināt kādu "pārāku" autovadītāju. Pielikumā foto, kas uzņemti aptuveni 15:00. Rīga, Avotu un Bruņinieku ielas stūris (auto stāv uz Avotu ielas), raksta pietiek.com.

Auto noparkots pretējā braukšanas joslā, ar purnu pretējā virzienā, josla ir faktiski nobloķēta.

Sabiedriskais transports u.c. auto var tikt garām tikai, ja paši iebrauc pretējā joslā," - šādu ar vairākām fotogrāfijām ilustrētu vēstuli par pat "galvas invalīdu" hronikās neikdienišķu faktu Pietiek saņēma no kāda lasītāja.

Kā izrādījās, melnā automašīna Audi ar valsts reģistrācijas numuru JC3865 pieder kādai 1979. gada 11. decembrī dzimušai «Aizhan Botagiryeva». Pēc neoficiālām ziņām, trīdesmitpiecgadīgā kundze pie ES termiņuzturēšanās atļaujas tikusi, investējot dzīvoklī Jūrmalā, Mellužu prospektā 19.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu