Daunija juniora dēls iet tēva pēdās, jau pirmais narkotiku skandāls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Ne visiem bērniem būtu jāiet tēva pēdās. Šādu teicienu var attiecināt uz aktiera Roberta Daunija juniora dēlu Indio, kurš divdesmit gadu vecumā nonācis aiz restēm par narkotiku lietošanu un glabāšanu.

Šajā nedēļas nogalē populārā aktiera Roberta Daunija juniora dēls arestēts par kokaīna glabāšanu. Policija apturējusi automašīnu, kurā braucis aktiera dēls un viņa draugs, sajutuši gaisā marihuānas smaržu, likuma sargi izlēma veikt automašīnā kratīšanu un jaunieša apģērbā atrada kokaīnu.

Indio uzreiz tika arestēts un aizvests uz policijas iecirkni, no kura jaunietim paveicās tikt ārā tikai pēc drošības naudas iemaksāšanas, kura bija veseli desmit tūkstoši dolāru.

Atgādināsim, ka arī Indio tēvam ir bijušas narkotiku problēmas, viņam pat reiz tika piespriesti sešpadsmit mēneši cietumsoda par narkotiku lietošanu un glabāšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu