«Dinamo» treniņnometnē Valmierā piedalās 33 hokejisti

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» treniņnometnē Valmierā, kas sākās pirmdien, piedalās 33 hokejisti, informēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs.

Komanda uz Valmieru devās pirmdien no rīta, bet vakarā Vidzemes olimpiskajā centrā aizvadīja pirmo treniņu uz ledus.

Treniņnometnē piedalīsies trīs vārtsargi, 12 aizsargi un 18 uzbrucēji, no kuriem 15 spēlētājiem ir spēkā esoši līgumi, 16 spēlētājiem ir pārbaudes laika līgumi, kā arī divi ir jaunie HK «Rīga» hokejisti.

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Kari Heikilas un viņa palīgu Normunda Sējēja, Aleksandra Ņiživija, Jura Klodāna, kā arī fiziskās sagatavotības trenera Eduarda Rābes rīcībā ir vārtsargi Jakubs Sedlāčeks, Joakims Eriksons, Salvis Balandīns, aizsargi - Tomāšs Kundrāteks, Stīvens Seigo, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ralfs Grīnbergs, Māris Jass, Renārs Demiters un Krišs Lipsbergs.

Treniņnometnē piedalās uzbrucēji Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Lauris Bajarūns, Armands Bērziņš, Nikolajs Jeļisejevs, Edgars Kulda, Koba Jass, Roberts Jekimovs, Georgijs Gromovs, Ralfs Rinke, Artūrs Krūmiņš, Roberts Locāns un Sandis Zolmanis.

Pēc veiktās muguras operācijas uzbrucējs Māris Bičevskis trenējas pēc individuālās programmas Rīgā un treniņnometnē Valmierā viņš nepiedalīsies. Kājas savainojuma dēļ šobrīd Valmierā trenēties nevar arī uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Rīgas «Dinamo» treniņnometne Valmierā ilgs līdz 29. jūlijam, un treniņi notiks gan uz ledus, gan sporta zālē, gan arī stadionā. Treniņnometnes ietvaros Valmierā tiks aizvadītas divas pārbaudes spēles – 24. jūlijā pret Toljati «Lada» un 28. jūlijā pret Maskavas apg. «Vitjaz». Treniņos un pārbaudes spēlēs treneri izvērtēs tos hokejistus, kuri ir ar pārbaudes laika līgumiem, un izlems, ar kuriem slēgt pilnvērtīgus līgumus.

Rīgas «Dinamo» savai astotajai KHL sezonai, kurā tā startēs ar jaunu galveno treneri Kari Heikilu no Somijas, sāka gatavoties 6. jūlijā.

KHL sezona sāksies 24. augustā, bet «Dinamo» pirmo spēli aizvadīs dienu vēlāk savās mājās pret Gagarina kausa finālisti Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu