Bertāns palīdz «Spurs» NBA Vasaras līgā uzvarēt «Bucks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē Lasvegasā naktī uz pirmdienu Sanantonio «Spurs» komandai palīdzēja izcīnīt Latvijas basketbolists Dairis Bertāns, kam šī bija pēdējā spēle turnīrā.

25 gadus vecā aizsarga pārstāvētā «Spurs» ar rezultātu 89:74 pieveica Milvoki «Bucks» komandu.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, laukumā pavadot 9 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā guva 3 punktus (realizēja vienīgo izmesto trīspunktu metienu), veica 1 rezultatīvu piespēli, pārtvēra 1 pretinieku piespēli un bloķēja 1 pretinieku metienu.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija Kails Andersons, kurš guva 22 punktus, kamēr «Bucks» sastāvā pa 11 punktiem guva četri spēlētāji.

Divās spēlēs Lasvegasas Vasaras līgā «Spurs» izcīnījusi vienu uzvaru.

Pirmo reizi «Spurs» komandas un NBA Vasaras līgas vēsturē kādas vienības galvenā trenera amatā šajā mačā debitēja daiļā dzimuma pārstāve. Sanantonio basketbolistus vadīja bijusī WNBA zvaigzne amerikāniete Bekija Hemona, kas savulaik starptautiskās sacensībās pārstāvēja arī Krievijas valstsvienību.

Šajā turnīrā spēlē arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas vienība «Knicks», kas nākamo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu pret Losandželosas «Lakers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu