Latvijas politikā jauns grāvējs - «Neiznīcināmie» (230)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Reaģējot uz Aigara Kalvīša nodomu atgriezties Latvijas politikā, kāds asprātis (@UlvisSilins) izveidojis iedomātas asa sižeta filmas plakātu. Atsaucoties uz Holivudas grāvēju «Neiznīcināmie» («The Expendables»), kurā vienkopus filmējās tādi grāvējfilmu veterāni kā Silvestrs Stalone, Arnolds Švarcenegers, Žans Klods van Damme, Dolfs Lundgrēns, Čaks Noriss u.c., radīts Latvijas politikas veterānu - Kalvīša, Aināra Šlesera, Jāņa Straumes u.c. savu reputāciju aptraipījušu valstsvīru plakāts. Asprātīgi, vai ne?

Sociālajos tīklos parādījušies arī citi attēli, kuros cilvēki skeptiski raugās uz šo minēto politiķu centieniem atgriezties pie varas.

Foto: twitter.com

Vakar jau ziņojām, ka kopā ar 11. Saeimā neiekļuvušo politiķi Aināru Šleseru politikā šogad mēģinās atgriezties arī «trekno gadu» ekspremjers Aigars Kalvītis, kurš šoruden startēs parlamenta vēlēšanās partijas «Vienoti Latvijai» sarakstā.

Komentāri (230)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu