Kampaņas pirmajā mēnesī neauglības ārstēšanai saziedoti jau nepilni 2500 Ls (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikposmā no 10. maija līdz 21. jūnijam visos ELVI veikalos ziedojumu kampaņā, kuras laikā tiek vākti līdzekļi neauglības ārstēšanai, ir saziedoti jau nepilni 2500 latu. Tā ir viena trešdaļa no summas, kas nepieciešama, lai palīdzētu vismaz 5 ģimenēm no visas Latvijas - pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales kļūt par vecākiem savam ilgi gaidītajam mazulim. Ziedojumus var veikt visos ELVI veikalos pie kases, kā arī zvanot pa tālruni 9 000 62 82 (maksa par zvanu - Ls 1), un to vākšana turpināsies vismaz līdz rudenim.

«Mēs vēlamies izteikt milzīgu pateicību visiem tiem, kuri ir atsaukušies aicinājumam un ziedojuši šim cēlajam mērķim. Novērtējam, ka kopā ar naudu šajās kastītēs ir ielikti arī laba vēlējumi un vēlme atbalstīt šīs ģimenes. Jau sākot kampaņu, solījām palīdzēt vismaz piecām Latvijas ģimenēm un to arī darīsim, apvienojot spēkus ar klīniku EGV,» apņemšanos palīdzēt skaidro SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība», kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas tiks finansiāli palīdzēts vismaz piecām Latvijas ģimenēm ar diagnozi neauglība tikt pie mazuļa.

Pirmā ziedojumu kastīte, kas tika piepildīta līdz malām jau 7. jūnijā, atrodas ELVI veikalā Rīgā, Mārupes ielā 35. To piepildīt palīdzēja jaunieši, atnesot uz veikalu savu krājkasīti un iztukšojot tās saturu vienā no ziedojumu kastītēm. Taču visdāsnākie ziedotāji dzīvo Siguldā un tās apkārtnē - Vidus ielā 1, kur atrodas viens no apvidū iecienītākajiem veikaliem, tika saziedoti 190 Ls.

Ziedojumu vākšanas laikā neiztika arī bez kurioziem, piemēram, Babītē, Liepu ielā 15a inkasatoriem nācās steigties palīgā kādai jaunai meitenei, kura, veicot ziedojumu, bija iemetusi kastītē arī sava tālruņa SIM karti.

Kastītēs bez santīmu monētām un latu banknotēm bija atrodama arī ārzemju valūta - rubļi, kapeikas, eiro centi, kā arī mārciņas no Lielbritānijas.

Šā gada 10. maijā nacionālais mazumtirgotājs ELVI ir atsaucies uz biedrības «Labu darot» aicinājumu piedalīties labdarības kampaņā, kuras mērķis ir palīdzēt tikt pie bērniņa tām Latvijas ģimenēm, kuras dažādu iemeslu dēļ par vecākiem nevar kļūt dabiskā ceļā. «Rindā uz valsts apmaksāto neauglības ārstēšanu aprīlī bija iestājušies 1060 cilvēku, tomēr šogad papildu nauda programmai nav plānota. Šogad par valsts naudu tiks veiktas 275 medicīniskās apaugļošanas, kas nozīmē, ka daudzu vecāku sapnis tikt pie sava bērniņa tā arī var nepiepildīties,» lēmumu piedalīties ziedojumu vākšanā komentē SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība», kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība» ir zīmola ELVI turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu