Rīgas «Dinamo» pagarina vienošanos ar Miķeli Rēdlihu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pagarinājis līgumu uz vienu sezonu ar uzbrucēju Miķeli Rēdlihu.

31 gadu vecais Rēdlihs iepriekšējā sezonā ar 11 vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli bija trešais rezultatīvākais komandas spēlētājs, turklāt vienīgais, kurš nospēlēja visas 60 sezonas spēles.

«Dinamo» sastāvā Rēdlihs ir spēlējis piecās no septiņām KHL sezonām (vēl divas viņš aizvadīja Jaroslavļas «Lokomotiv» vienībā). «Dinamo» viņš kopā ir aizvadījis 309 cīņas, kurās ir guvis 72 vārtus un atdevis 116 rezultatīvas piespēles, un šobrīd viņš ir visu KHL sezonu «Dinamo» rezultatīvākais spēlētājs.

Šogad Latvijas izlases sastāvā viņš piedalījās visās 7 spēlēs pasaules čempionātā Čehijā (1 vārti), bet valstsvienībā kopā ir aizvadījis 173 mačus (3 olimpiskās spēles un 10 pasaules čempionāti).

Atgādināsim, ka vienošanās piektdien tika pagarinātas ar diviem aizsargiem - Oskaru Cibuļski un Kristapu Sotnieku.

Tāpat klubs pavēstījis, ka noslēdzis pārbaudes laika līgumus ar 16 hokejistiem - tie ir aizsargi Ralfs Grīnbergs, Reinis Demiters, Krišs Lipsbergs un Māris Jass, kā arī uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Armands Bērziņš, Roberts Jekimovs, Koba Jass, Lauris Bajarūns, krievs Georgijs Gromovs, Sandis Zolmanis un Roberts Locāns, kā arī latvieši ar Vācijas pasi Ralfs Rinke un Arturs Krūmiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu