Megana Foksa gatavojas pamest aktrises karjeru (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Megana Foksa sāka savas aktrises gaitas, filmējoties filmā, kura nopelnīja 700 miljonus. Tas ir lielisks starts aktrises karjerai, bet pēdējā laikā Foksu nav iespējams bieži redzēt uz lielajiem ekrāniem, jo aktrise vairs nevēlas filmēties.

Aktrise Megana Foksa paziņo, ka nekad nav bijusi ambicioza sieviete, kura vēlējusies nopelnīt daudz naudas vai iegūt lielu slavu. Kļūstot par māti, sievietei ir grūti filmēties, jo viņas sirds vairs nav filmu biznesā, bet tikai un vienīgi kopā ar ģimeni.

Foksa plāno vēl nofilmēties dažās filmās, lai iegūtu līdzekļus un spētu nodrošināt bērniem lielisku nākotni, bet, kad tas būs noticis, viņa vairs nefilmēsies, bet kļūs par mājsaimnieci.

Foksa ir nolēmusi filmēties vienā filmā gadā, ar to pietiks, lai nodrošinātu bērniem iespēju mācīties labā universitātē, un tas radīs iespēju mācību laikā tos finansiāli atbalstīt.

Izvēloties filmas, priekšroka tiek dota projektiem, kuri tiek filmēti Losandželosā, neprasa lielu piepūli, jo tas ļauj viņai pabeigt filmēšanos 10-20 dienās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu