«Kings Of Leon» fani netiek normāli uz Mežaparku (24)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Iedzīvotāji sociālajos tīklos pauž sašutumu par grūtībām ar sabiedrisko transportu nokļūt uz Mežaparku, kur šovakar notiek amerikāņu grupas «Kings Of Leon» koncerts.

Sociālo tīklu lietotāji pārmet, ka sabiedriskais transports uz Mežaparku koncerta vakarā kursē reti un ir pārpildīts. Koncerta organizatori gan solījuši, ka apmeklētāju ērtībām tiek organizēti papildu reisi 11.tramvaja maršrutā, lai pirms un pēc pasākuma apmeklētāji varētu ērti nokļūt no pilsētas centra uz Mežaparku un atpakaļ.

Kāda jauniete sociālajā tīklā «Twitter» raksta: «Te nu bija papildreisi 11ajam uz Mežaparku. 20 min laikā garām pabrauc viens vienīgs un pārbāzts», bet vēl kāds sociālā tīkla lietotājs norāda: «Jēziņ, tramvaji uz Mežaparku ir pārpildīti ar cilvēkiem, kas brauc uz KOL [»Kings Of Leon«], ka pat nav vairs ar ko elpot».

Vēl kāds raksta: «Sveiciens @Rigassatiksme par daudzajiem 11.tramvaja papildreisiem «Kings of Leon» koncerta vakarā. Labs darbiņš... NOT». Uzņēmumam nosodošus vārdus velta vēl vairāki sociālo tīklu lietotāji, rakstot: «Kur ir visi solītie 11. Tramvaji? Atbrauc viens un tas pats maziņš» un «Tieši kas šodien notiek ar @Rigassatiksme_ ? visās malās avarējuši trolejbusi, transports neiet pa ierasto maršrutu u.c. problēmas.. grr».

«Kings Of Leon» koncerts sākās plkst.20, bet tā norises vieta ir atvērta jau no plkst.18. Informācija «Rīgas satiksmes» mājaslapā liecina, ka šovakar no plkst.17 līdz 20 11.tramvajs no pilsētas centra līdz Mežaparkam kursē 18 reizes.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu