Starptautiskā maģijas festivāla «Wizard Trophy» programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 31. jūlija līdz 2. augustam Dzintaru koncertzālē norisināsies Starptautiskais maģijas festivāls «Wizard Trophy», kas pirmo reizi Eiropas vēsturē pulcēs uz vienas skatuves planētas izcilākos iluzionistus.

Visi WIZARD TROPHY dalībnieki uzstāsies ar jaunu šova programmu, prezentējot unikālus priekšnesumus katru festivāla dienu.

Festivāla pirmajā dienā, 31. jūlijā, notiks iespaidīgs «Wizard Trophy» atklāšanas koncerts, kura laikā savu meistarību demonstrēs pirmie deviņi festivāla dalībnieki - Yunke (Spānija), Hayashi (Japāna), Han SeolHui (Dienvidkoreja), Kevin James (Francija), Mr. Fox (Latvija), Kristy (Baltkrievija), Charlie Frey (ASV), Magus Utopia (Nīderlande) un Uri Geller (Lielbritānija).

Foto: publicitātes

Festivāla otrajā dienā, 1. augustā, uzstāsies Julius Frack (Vācija), Sos Junior (Itālija), Otto Weselly (Austrija), Sos & Victoria (Armēnija), Walter Rolfo (Itālija), Tonny Hassini (Kipra), Hayashi (Japāna), Double Fantasy (Ukraina) un brāļi Safronovi (Krievija).

Festivāls WIZARD TROPHY 2015 noslēgsies 2. augustā ar Galā koncertu, kurā laikā uz Dzintaru koncertzāles skatuves vēlreiz kāps un demonstrēs jaunus priekšnesumus tādi iluzionisma meistari kā Yunke, Julius Frack, Sos Junior, Han SeolHui, Kevin James, Kristy, Otto Weselly, Mr.Fox, Sos & Victoria, Charlie Frey, Double Fantasy, brāļi Safronovi, Magus Utopia un Uri Geller, kā arī notiks svinīga festivāla WIZARD TROPHY galvenās balvas - Zelta kuba - pasniegšanas ceremonija.

WIZARD TROPHY nav banālu triku festivāls, bet īstā iluzionisma māksla un izcila meistarība. Nākotnē festivāls kļūs par ikgadēju pasākumu Jūrmalas vasaras sezonas koncertu programmā.

Biļetes, sākot no 30 eur, ir pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu