Džordans «uzmetis» «Mavericks», nolemj palikt «Clippers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Centra spēlētājs Deandrē Džordans mainījis savas domas, nolemjot nepievienoties Dalasas «Mavericks» komandai, ar kuru bija panācis mutisku vienošanos. «Yahoo Sports» vēsta, ka Džordans pierunāts palikt Losandželosas «Clippers» sastāvā.

Sākotnēji izskanēja ziņas, ka 26 gadus vecais basketbolists panācis mutisku vienošanos ar «Mavericks», kas spēlētājam solīja 80 miljonus ASV dolāru četru sezonu laikā.

Tomēr «Clippers» galvenais treneris Doks Riverss un īpašnieks Stīvs Balmers ļoti vēlējās turpināt sadarbību ar Džordanu un uzmeklēja viņu Hjūstonā, kur risināja sarunas. Ar viņu runājuši arī «Clippers» spēlētāji un darbinieki no menedžmenta.

Sarunu rezultātā Džordans piekritis piecu gadu līgumam par 110 miljoniem ASV dolāru, ziņo «Yahoo Sports».

Džordans, kurš ir pēdējo divu sezonu labākais atlēkušo bumbu vācējs, tika minēts, kā viens no spēlētājiem, kas varētu pievienoties talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas «Knicks».

Septiņu sezonu laikā (visas «Clippers» sastāvā) Džordans vidēji spēlē NBA guvis 8 punktus un izcīnījis 9 atlēkušās bumbas zem groziem. Pēdējā sezona viņam individuāli bija visveiksmīgākā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu