Kā šo vasaru plāno pavadīt sabiedrībā zināmas personas? (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Iestājoties vasarai visiem ir plāni, kā to pavadīt, kā atpūsties, kādiem hobijiem un darbiem veltīt laiku, arī dažādās jomās zināmas personas kaļ savus vasaras plānus. Ko tieši domā šovasar darīt dažādi atpazīstami cilvēki?

Rotu zīmola «Glam deco» īpašniece Māra Dzirkale vasarā plāno apmeklēt kursus un pilnveidot sevi gan cilvēciskā, gan profesionālā ziņā.

«Noteikti atbrīvošu kādu nedēļu brīvu, lai vienkārši gulētu pludmalē lasot grāmatas, kam citādi neatliek laika. Vēl plānoju braukt pie vecākiem un «ienirt» biešu un burkānu vagās. Pēc intelektuāli radoša darba, ļoti prasās fizisks darbs un būt tuvāk zemei,» stāsta Māra.

Vēl Māra plāno doties sēņot un sagaidīt mājās savējos ar siltām vakariņām, grillētu gaļu un citiem gardumiem.

Šajā vasarā Māra nedomā doties nevienā ārzemju braucienā, bet plāno palikt mājās pie dabas un baudīt īstus Latvijas laukus.

Dziedātāja Adelly ir jau ceļojuma noskaņās, ceļojums būs uz Londonu, vēlāk sekos brauciens uz Barselonu, kopā ar draugiem.

«Gribu šo vasaru veltīt ceļojumiem, mūzikai. Drīzumā taisos laist ārā jaunu dziesmu, tāpēc tagad laiku veltu gatavošanās procesam,» stāsta Adelly.

Foto: facebook.com

Runājot par hobijiem, dziedātāja ir sākusi mācīties skeitot, mūziķe nezin kā tas izdosies, bet ja izdosies iemācīties viņa zina cik forši tas izskatīsies.

«Meitene ar «afrobizem» uz skeita – lieliski! Runājot arī par matiem es izdomāju kaut ko sevī mainīt un uztaisīju «afrobizites» pie īstas bizīšu un dredu meistares no Kenijas kas dzīvo Latvijā. Esmu ļoti priecīga ar jaunam pārmaiņām vizuālajā tēlā,» smaida Adelly.

Fotogrāfs, gleznotājs Artūrs Bērziņš vasarā plāno atpūsties strādājot. Šādu ieceri viņš plāno īstenot atrodoties divus kilometrus no jūras, kur viņam līdzi būs tikai pāris tīri audekli, svaigas krāsas, nenolietotas otas un fonā skanēs audio grāmatas, kā arī Šopēna vai Šūmaņa mūzika.

«Man jau ir konkrētas ieceres uz nākamo izstādi, un, lai divu gadu laikā visu pagūt, jāsāk jau tagad. Turklāt ceru šovasar pabeigt iecerētos skaņdarbus, ja laika pietiks, jo pa starpai būs arī jāstrādā pie pasūtījumiem un «jānoflīzē» līdz galam prozas darbs, kura pamata versiju šī gada sākumā pabeidzu. Kā arī jāsatiek visus tuvos cilvēkus, jo ilgstoši dzīvoju visai noslēgtu dzīvesveidu, strādājot pie «Tautiskā Postromantisma»,»tā Artūrs.

Foto: Baiba Gāliņa

Dziedātāja Kamilla vasarā cenšas izbaudīt katru saulaino dienu, jaunā dziedātāja apmeklē saviesīgus pasākumus un labprāt pavada laiku ar ģimeni un draugiem.

«Darba jomā man ir grandiozi plāni, došos uz televīzijas šovu «Balss», vēl konkrēti nezinu kad tas notiks, bet vīza ir iegūta un esmu gatava braukt. Drīzumā pabeigšu savu pirmo dziesmu un nofilmēt videoklipu,» priecājas Kamilla.

Foto: facebook.com

Dziedātājai un vokālajai pasniedzējai Laurai Railai vasara ir mīļākais gadalaiks un to paspilgtina divu mēnešu ilgais atvaļinājums.

«Šovasar ir ieplānots doties uz Zviedriju, ir jāpabeidz dziesma kopā ar Afrikāņu dziedātāju Allone, kā arī mazliet jāpaciemojas pie draugiem. Vēlos apceļot Latviju, sen neesmu bijusi Tērvetē, kura man ir mīļa no bērnu dienām, katru vasaru tur 2 nedēļas dzīvoju, atmiņās iespiedušies daudz piedzīvojumi. Jāapciemo mana suņa bērni, veseli 3 dzīvo Cēsīs, tā būt varena suņu ballīte,» smejas Laura.

Dziedātāja noteikti vēlas nofilmēt klipu savai dziesmai «Saules rietā», jo tieši vasarā ir novērojami, skaistākie un romantiskākie saulrieti.

«Vēl šovasar izaicinu sevi, esmu iegādājusies vindsērfinga apmācību, domāju būs interesanti, kaut kas jauns, pozitīvas emocijas un patīkams adrenalīns. To arī novēlu visiem, šovasar izmēģināt ko jaunu un ilgi atmiņā paliekošu,» nobeidz Laura.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu