Titulētais Hicfelds noraidījis Ķīnas kluba € 25 miljonu līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Titulētais Vācijas futbola speciālists Otmārs Hicfelds noraidījis Ķīnas Superlīgas kluba Guandžou «Evergrande» 25 miljonu eiro vērto piedāvājumu, vēsta Vācijas laikraksts «Blick».

Ķīnas kluba «Evergrande» vadība bijušajam Šveices valstsvienības un Vācijas kluba Minhenes «Bayern» galvenajam trenerim piedāvājusi līgumu uz pusotru gadu, kuru laikā speciālists nopelnītu 25 miljonus eiro, taču Hicfelds to noraidījis.

«Jā, pusotra gada laikā es varētu nopelnīt vairāk nekā septiņu gadu laikā Minhenes «Bayern»,» viņš citēts «Blick». «Bet cilvēkam, kam jau ir 66 gadi, ir svarīgākas citas lietas - veselība un ģimene. Pēc mēneša precēsies mans dēls, septembrī es kļūšu par vectētiņu. Man ar sievu priekšā ir skaists laiks.»

«Evergrande» neilgu laiku strādā brazīliešu speciālists Luišs Felipe Skolari, kura vadībā komanda ceturto gadu pēc kārtas kļuva par Ķīnas čempionvienību.

Hicfelds ir tikai viens no pieciem treneriem, kam ar divām dažādām komandām izdevies uzvarēt UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu