Lopesa jaunajā albumā dzied par šķiršanos (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ (17. jūnijā) klajā nāk puertorikāņu izcelsmes aktrises, dejotājas un dziedātājas Dženiferas Lopesas (Jennifer Lopez) jaunais studijas darbs ar nosaukumu «A.K.A.», kas seko 2011. gada albumam «Love?» un 2007. gada ierakstam «Brave». Dīva, ka patiesībā pasaulē vairāk pazīstama kā staigājoša dažādu zīmolu reklāma, slavas saulītē atgriezusies pēc uzstāšanās FIFA Pasaules kausa atklāšanas ceremonijā Brazīlijā (skat. foto), kaut arī iepriekš priekšnesumu bija atsaukusi.

Šis ir jau astotais 44 gadus vecās dziedātājas albums.

Saturiski dziesmās Lopesa pieskaras savas trešās laulības nedienām ar dziedātāju Marku Antoniju. Lai arī par attiecību izbeigšanu pāris paziņoja jau pirms trim gadiem, tikai šonedēļ oficiāli šī laulība tika šķirta. Pēc laulības iziršanas abi mūziķi ātri vien atrada jaunas attiecības. 44 gadus vecais Antonijs kopš tā laika bijis ar modeli Šanonu de Limu un veikalu ķēdes «Topshop» mantinieci Hloju Grīnu, taču pašlaik viņam nav attiecību. Savukārt Lopesa šomēnes izbeidza attiecības ar 27 gadus veco dejotāju Kasperu Smārtu, kad atklātībā nonāca viņa intīmā sarakste ar transseksuālu modeli.

Foto: Publicitātes foto

Muzikāli ieraksts ieturēts tradicionālā R&B un popmūzikas stilistikā.

«Manas saknes ir hiphops, R&B, pop un latin. Šis albums ir atgriešanās pie saknēm,»

skaidro pati Lopesa.

Albumā dzirdami arī vairāki viesmākslinieki - austrāļu repere Igija Azelia, rejošā rečitatīva īpašnieks, mūziķis Pitbuls (Pitbull), amerikāņu reperis un kompānijas «Maybach Music Group» dibinātājs Riks Ross (Rick Ross), jeb īstajā vārdā Viljamss Leonards Roberts (William Leonard Roberts II), kā arī reperi Nas, T.I., French Montana u.c.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu