«Coldplay» solists sniedz pārsteiguma koncertu Indijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu grupas «Coldplay» solists Kriss Mārtins (Chris Martin) trešdien sniedzis pārsteiguma koncertu kādā bārā Indijas galvaspilsētā Deli. 38 gadus vecais Mārtins trešdienas vakarā ar Bolivudas mūziķi Višalu Dadlani ieradās bārā un nospēlēja koncertu pārsteigtajiem apmeklētājiem. Uzstāšanās netika iepriekš izziņota.

«Ko es vēl varu piebilst? Šis vakars bija grandiozs. Ar Krisu Mārtinu dziedājām izbrīnītam cilvēku pūlim,» pēc koncerta tvītoja Dadlani.

Lai arī pārsteiguma koncerta rīkotāji bija apmierināti ar paveikto, fanu ierakstos bija manāma vilšanās.

«Kriss Mārtins ieradās Indijā, nospēlēja Deli neplānotu koncertu un aizbrauca,» rakstīja kāds fans. «Žēl, ka manis tur nebija.»

«Lietas, kas vieno indiešus - sašutums un greizsirdība, ka Kriss Mārtins uzstājās Deli, bet viņi par to nezināja,» norāda kāds cits.

Mārtina uzstāšanos «Summerhouse Cafe» bārā vēroja indiešu aktrise Frīda Pinto.

Grupai «Coldplay» Indijā ir daudz fanu. Tādas dziesmas kā «Yellow» un «Fix You» bieži tiek dziedātas karaoke bāros, tādēļ bezmaksas koncerta palaišana garām daudziem bija liela vilšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu