Žurnāla «L'Officiel Latvia» speciālā pielikuma grandiozā prezentācija (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Latvijas stilīgākais, modīgākais žurnāls «L'Officiel Latvia» 18.jūnija vakarā, restorānā «Onegin» prezentēja sava speciālā pielikuma «Gourmand guide» pirmo izdevumu. Pielikums iznāks divas reizes gadā un apkopos sevī labākās izklaides vietas Rīgā un Jūrmalā.

Viesiem dodoties uz prezentācijas vietu bija iespējams vērot kā ap kvartālu braukā milzīgs limuzīns ar izkārtu žurnāla «L'Officiel Latvia» karogu. Limuzīns daudziem kalpoja kā karte, jeb orientieris, lai atrastu izklaides vietu.

Limuzīns uz pasākumu atveda arī pasākuma vadītājas Jogitu Pūpolu un Kristīni Gnatjuku, kā ari dziedātāju Kamillu un Lieru Šteinu kopā ar dejotājām.

Pasākums tika atklāts ar krāšņu deju šovu un Lieras Šteinas izpildīto kaverversiju Dženiferas Lopesas dziesmai «Lets get loud», kam sekoja dziedātājas Kamillas emocionālā uzstāšanās.

Tika rīkoti dažādi konkursi, kur dalībniekiem bija jāizdekorē tortes, jāaplaudē, lai noteikti uzvarētāju, kā arī tika izlozētas dažādas pārsteiguma balvas.

Kā jau pielikuma prezentācijā, kurš stāsta par izklaides vietām, ēdieniem un dzērieniem arī prezentācijā bija iespējams baudīt dažādus izmeklētus Latvijas labāko šefpavāru veidotus ēdienus un uzkodas.

Pasākumā pie sienām tika izliktas fotogrāfijas, kurās redzamas dažādas sabiedrības dāmas, raidījumu vadītājas un dziedātājas izrotātas ar putukrējumu un dažādām odziņām, šādas fotogrāfijas rotā arī jaunā izdevuma lappuses.

Pēc oficiālās pasākuma daļas viesiem bija iespējams gan dziedāt karaoki, gan vienkārši turpināt baudīt vakaru, savu draugu un paziņu kompānijās.

Žurnāls «L'Officiel Latvia» pasākumus vienmēr rīko ar vērienu, nekad nepietrūkst ne ēdienu, ne dzērienu arī šoreiz nekas nebeidzās līdz pat pēdējais viesis pameta pasākuma telpas.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu