Latvija līgos dižkoncertā «Līgojam Madonā!» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gada krāšņākā līgošana jau tradicionāli ir Latvijas Radio 2 svētku koncertā. Arī šis gads nebūs izņēmums, jo 23.jūnijā pl. 21.00 notiks Līgo dižkoncerts «Līgojam Madonā!», kurā uz vienas skatuves redzēsim gan Latvijas estrādes leģendas, gan jaunās estrādes zvaigznes.

Koncertu atklās Marts Kristians Kalniņš ar speciāli šim koncertam gatavotu «Saulgriežu dziesmu ciklu», ko atskaņos tā autors Marts Kristians Kalniņš un ansamblis «Raxtu Raxti» ar solistiem Kristīni Kārklu –Puriņu, Santu Stalidzāni un Juri Vizbuli. Šis dziesmu cikls ir tapis pateicoties koncerta ģenerālsponsora – «Bigbank» atbalstam. Pēc «Saulgriežu dziesmu cikla» pirmatskaņojuma – koncerta otrajā daļā sāksies tautas sadziedāšanās ar Latvijas estrādes leģendārākajiem dziedātājiem – Ojāru Grinbergu, Viktoru Lapčenoku, Imantu Vanzoviču, Žoržu Siksnu un Ingusu Pētersonu, kuriem pievienosies jaunās paaudzes dziedātāji Madara Celma, Ginta Krievkalna, Paula Dukure, Juris Vizbulis, Marts Kristians Kalniņš un Ivo Grīsniņš Grīslis.

Muzikālās apvienības «Vintāža» mūziķu un solistu izpildījumā dzirdēsim pagājuša gadsimta estrādes dziesmu zelta izlasi, ko veido Latvijas dižāko komponistu – Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa, Ulda Stabulnieka, Mārtiņa Brauna, Imanta Kalniņa u.c. komponētās dziesmas.

Gada īsāko nakti no saulrieta līdz saullēktam Madonas estrādē būs iespējams pavadīt ballējoties kopā ar Ingusu Pētersonu, Žoržu Siksnu, Viktoru Lapčenoku, ansambli «Bruģis» un Miku Dukuru. Balles laikā skatītājiem būs iespēja arī saņemt vērtīgas balvas un dāvanas, bet drosmīgāke saullēktā varēs piedalīties Madonas pliko skrējienā!

Savukārt tos, kuri Madonā ieradīsies pirms koncerta, gaidīs Otrais Vislatvijas Jāņu gadatirgus, kas apmeklētājiem būs pieejams jau no 10.00. Biļetes uz koncertu jau tagad nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu