LabieDarbi.lv pasniedz «Gada Balvas» un sirsnīgi nosvin ceturto jubileju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dailes teātra Mazajā zālē jau ceturto gadu norisinājās AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv Gada Balva. Svinīgajā ceremonijā tika sumināti 2013. gada iedvesmojošākie projekti, kas snieguši nenovērtējamu ieguldījumu kultūras, sporta, izglītības un citu jomu attīstībā Latvijā.

Par sirsnīgu atmosfēru pasākumā rūpējās tā vadītājs Lauris Reiniks un ar saviem priekšnesumiem apmeklētājus priecēja tādi populāri skatuves mākslinieki kā Arvīds Berķis, Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs un Aminata. Savukārt pagājušā gada iedvesmojošāko projektu autorus sveica bobslejists Oskars Melbārdis, vieglatlēte Laura Ikauniece, diriģents Ints Teterovskis, TV raidījumu vadītāja Eva Ikstena – Stapcāne un citi.

Arī šogad savu īpašo simpātiju balvu pasniedza LabieDarbi.lv iniciators SMScredit.lv. To saņēma projekts par inventāra iegādi Rēzeknes sporta klubam «Blāzma».

«Mums kā sociāli atbildīgam uzņēmumam ir būtiski sniegt savu ieguldījumu sabiedrības attīstībā, un labdarības iniciatīva LabieDarbi.lv ir iespēja palīdzēt mērķtiecīgiem un talantīgiem cilvēkiem sasniegt vairāk,» uzsvēra AS 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs. Viņš arī informēja, ka LabieDarbi.lv ietvaros nepilnu četru pastāvēšanas gadu laikā ar iniciatora SMScredit.lv atbalstu saziedots jau vairāk nekā 1 000 000 eiro.

Arī projektu konkursa LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta neslēpa gandarījumu, par to, cik daudz labām iecerēm pagājušajā gadā ir palīdzēts piepildīties.

«Sajūta, ka mēs varam palīdzēt piepildīt cilvēku sapņus ir brīnišķīga. Latvijā ir tik daudz talantīgu un darboties gribošu cilvēku, tādēļ esam gandarīti, ka varam palīdzēt viņiem sasniegt arvien vairāk,» priecājas J. Šļihta. Viņa atklāja, ka pagājušajā gadā ar iniciatīvas atbalstu īstenoti 52 projekti par kopējo summu 181 762 eiro.

AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošināt iespēju ikvienam saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai.

Plašāka informācija par projektu konkursu pieejama mājaslapā www.labiedarbi.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu