Slavenības, kuru mammas to dzimšanas brīdī bija nepilngadīgas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Nepilngadīgi vecāki mūsdienās nav nekas neparasts. Parasti tiek mēļots, ka cilvēks, kas pats vēl bērns, nevar izaudzināt cilvēku, kurš vēlāk gūst panākumus, daudzām slavenībām ir bijušas nepilngadīgas mammas, kuras ar audzināšanu veiksmīgi tikušas galā.

Dziedātāja Džastina Bībera mamma kļuva par māti dēlam, esot septiņpadsmit gadus veca. Sieviete Džastinu uzaudzināja viena pati, ar savas mammas un vecmāmiņas palīdzību.

Dziedātājas Selēnas Gomesas mamma dzemdēja meitu, esot nieka sešpadsmit gadus veca. Mākslinieces vecāki izšķīrās, kad Selēna bija sasniegusi piecu gadu vecumu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Repera Lil Wayne māte deviņpadsmit gadu vecumā dzemdēja dēlu. Arī pats reperis kļuva par tēvu vēl tīņa vecumā, reperis sešpadsmit gadu vecumā uz rokām turēja meitu, un par viņas māti kļuva piecpadsmit gadus veca meitene.

Aktiera Džareda Leto mamma deva dzīvību aktierim un viņa brālim, vēl esot nepilngadīga, sieviete arī viena pati izaudzināja abus dēlus.

Repera Eminema māte dzemdēja dēlu, esot septiņpadsmit gadus veca, dēlam viņa sniedza lielu vilšanos, par to viņš dzied tik daudzās savās dziesmās.

Aktieris Džeks Nikolsons visu bērnību domāja, ka viņa mamma ir viņa māsa, bet vecvecāki - viņa vecāki. Džeka bioloģiskā māte viņam dzīvību deva sešpadsmit gadu vecumā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Repera 50 Cent māte jau pusaudža gados bija narkotiku dīlere un bērnu dzemdēja piecpadsmit gadu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu