Egons Reiters turpmāk vadīs raidījumu radio «Star FM»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

No šodienas radio «Star FM» komandai pievienojas radio dīdžejs, raidījuma «Bez Tabu» vadītājs un fotogrāfs Egons Reiters, informē «MTG TV Latvia» Sabiedrisko attiecību vadītāja Ginta Bormane. Reiters «Star FM» būs dzirdams programmā «Autopilots» no plkst.16 līdz 19. Līdzšinējais «Autopilota» vadītājs Māris Grigalis turpmāk vadīs vēlā rīta un agrās priekšpusdienas radio programmu «Otrais cēliens» no plkst.10 līdz 13.

Iepriekš programmu «Otrais cēliens» vadīja mūziķis Atis Zviedris, kurš skaidro, kāpēc pieņēmis lēmumu programmu vairs nevadīt. «Šovasar esmu nolēmis pilnībā nodoties mūzikai un plaši koncertēt kopā ar grupu «Flame & The Rolltones«. Arī turpmāk vēlos nodoties radošiem izaicinājumiem un tuvākajā laikā radīt gūzmu jaunu dziesmu,» aiziešanu no raidījuma «Otrais cēliens» vadīšanas skaidroja Zviedris.

Šī gada augustā «Star FM» atzīmēs 15. dzimšanas dienu, un Egona Reitera pievienošanās «Star FM» komandai ir pirmais pārsteigums klausītājiem saistībā ar gaidāmo jubileju, informēja Bormane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu