Aktrises, kuras nekad neizģērbsies kameras priekšā (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Iespējams, daudzus šis aktrišu saraksts apbēdinās, jo šīs skaistules ir publiski izteikušas apgalvojumu, ka nekad dzīvē neatkailināsies kameras priekšā.

 
Foto: AFP /LETA

Megana Foksa

Megana Foksa (Megan Fox)

«Transformeru» zvaigzne, divu bērnu māmiņa, atzīst, ka reiz ir mēģinājusi skatīties uz sevi kailu ekrānē. Viņa to atceras kā šokējošu momentu un sevi salīdzina ar nīlzirgu. Tiesa, mums, paveroties uz tumšmataino skaistuli, tas nu nekādi nevarētu likties ticami!

Foto: SCANPIX SWEDEN
 
Foto: AFP /LETA

Džesika Simpsone

Džesika Simpsone (Jessica Simpson)

Divu bērnu māmiņa, kolorītā blondīne dzīvē nemaz nav tik drosmīga, kā sākumā var likties. «Es nekad neizģērbšos publiski. Man vienalga, ka ir tumšs apgaismojums un šī etīde raksturo ko lomai emocionālu,» par izģērbšanos kino runā aktrise. Toties izģērbties un pozēt uz žurnāla vāka Džesikai nebija grūti, jo tad viņa bija mātes cerībās. «Tas ir kas cits, ar to es ļoti lepojos,» tā Simpsone.

Foto: Reuters
 
Foto: AFP /LETA

Bleika Laivlija

Bleika Laivlija (Blake Lively)

Seriāla «Gossip Girl» zvaigzne arī izrādās ļoti kautrīga un nepieļauj domu, ka varētu atkailināties kameras priekšā.

Foto: AFP /LETA
 
Foto: AFP /LETA

Kristina Hendriksa

Kristina Hendriksa (Christina Hendricks)

Rudmate, seriāla «Mad Men» aktrise arī kategoriski atteikusies par jebkādu naudu izģērbties kino mākslā. Domājams, ka daudzi vēlētos viņu redzēt kailu, bet kuplo formu īpašniece paliek nelokāma.

Foto: AFP /LETA
 
Foto: AFP /LETA

Kamerona Diaza

Kamerona Diaza (Cameron Diaz)

Kamerona jau karjeras sākumā visiem paziņoja, ka neviens nekad viņu kailu kino ekrānos neredzēs. Tomēr viņa nenoliedz, ka spētu izģērbties citu cilvēku labā, piemēram, labdarības idejas vārdā.

Foto: Reuters
 
Foto: AFP /LETA

Džesika Alba

Džesika Alba (Jessica Alba)

«Es nekad neatkailināšos kameru priekšā, nekad. Pat ja tas mani padarīs par sliktu aktrisi,» daiļā brunete paziņojusi publiski.

Foto: Reuters
 
Foto: Reuters

Emma Vatsone

Emma Vatsone (Emma Watson)

«Harija Potera» zvaigzne, kura nule beigusi prestižo Brauna universitāti, pirms kāda laika paziņojusi, ka nekad neizģērbsies, jo nevēlas, lai cilvēki aizmirstu Hermiones tēlu, ar kuru viņa lepojas.

Foto: Reuters
Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu