Rupjais lācītis Teds netiek galā ar dinozauriem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinolentes «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») kases ieņēmumi ASV trešajā nedēļas nogalē sasnieguši 54,2 miljonus dolāru, neļaujot sīvākajam konkurentam - komēdija «Ted 2» iekarot 1. vietu.

Pēc piektdienas rezultātiem šķita, ka dinozauru filma no pirmās vietas varētu šķirties, taču sestdienas un svētdienas rezultāti visu salika pa plauktiņiem. Kopējie ienākumi Ziemeļamerikā jau šobrīd pārsnieguši 500 miljonus (17 dienu laikā, kas ir jauns rekords), bet globālā mērogā summa jau tuvojas 1,3 miljardiem.

«Jurassic Park» («Juras laikmeta parks») filmu sērija aizsākās 1993. gadā. Piedzīvojumu filmā attēloti zinātnieku mēģinājumi izveidot dabas parku ar klonētiem dinozauriem.

Otrā sērijas filma «The Lost World: Jurassic Park» («Juras laikmeta parks 2») iznāca 1997. gadā, bet četrus gadus vēlāk tai sekoja «Jurassic Park III» («Juras laikmeta parks 3»). Ceturtā kinolente iznākusi pēc 14 gadu pārtraukuma.

Režisora Kolina Trevorova filmā «Jurassic World» galvenajā lomā ir aktieris Kriss Prats.

Otro vietu arī šonedēļ ieņem ļoti augsti novērtētā «Pixar» animācijas filma «Inside Out» («Prāta spēles»). Tā iekasējusi 52,1 miljonus, bet kopējie ienākumi nākamās nedēļas laikā stabili pārsniegs 200 miljonus. Apskatnieki tai saskata potenciālu kļūt par vienu no studijas piecām visu laiku ienesīgākajām filmām.

Foto: publicitātes

Zināmu vilšanos sagādājusi viena no vasaras gaidītākajām komēdijām «Teds 2» par rupjo lācīti. Tā iekasējusi vien 32,9 miljonus, kas teorētiski nav slikts rezultāts, taču praktiski nozīmē ievērojamu atpalicību no pirmās filmas rezultātiem. Un tas ir pārsteigums, jo ne mazums skatītāju to uzskata par visnotaļ veiksmīgu turpinājumu.

4. vietā studijas «Warner Bros.» ģimenes filma «Max» par militārajā dienestā dienējošu suni, bet top5 noslēdz komēdija «Spiegs» («Spy»), kurā galvenās lomas atveido Džeisons Stethems, Džūda Lovs un Melisa Makārtija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu