Lea Mišela nepilnu gadu pēc mīļotā nāves atradusi jaunu mīlestību (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Glee» zvaigzne Lea Mišela nepilnu gadu pēc sava mīļotā, aktiera Korija Monteita nāves ir atkal iemīlējusies un laimīga. Aktrise aizgāja uz pirmo randiņu un uzreiz atrada savu nākamo mīlestību.

Aktrise Lea Mišela, atgriežoties randiņu laukā, uzreiz atradusi vīrieti, kurš viņu saista, un nu sievietes sirds atkal nav brīva. Aktrise dodas uz randiņiem ar vīrieti, kuru sauc par Metjū Paetzu.

Lea satika Metjū, filmējot savu videoklipu dziesmai «On my way», pēc klipa uzņemšanas sekoja kolektīvā ballīte, kurā aktrise daudz laika pavadīja kopā ar jauno vīrieti un vēlāk devās uz randiņu.

Kā izrādās, vīrietim sociālajos tīklos ir norādīts, ka viņš ir attiecībās ar dzīvesstila treneri, bet tas netraucē Metjū satikties arī ar Mišelu.

Ikviens Leas draugs neatbalsta viņas vīrieša izvēli, jo Metjū pirms kļūšanas par modeli ir darbojies eskorta servisā un lieliski prot aptīt sievietes ap pirkstu.

Aktrise jūt, ka viņas sirds ir sadziedēta un viņa var mesties iekšā jaunās attiecībās un veidot savu nākotni.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu