Lindsija Loena iemīlējusi Londonas nakts dzīvi un vēlas pārcelties (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pēc pāris nedēļu dzīvošanas Londonā aktrise Lindsija Loena ir atradusi savu jauno mīļāko izklaides vietu, jaunus labākos draugus, lielisku dzīvesvietu un nu apsver iespēju pārcelties uz Londonu.

Lindsija Loena jūt, ka Amerikā visi gaida, kad viņa piedzīvos kādu neveiksmi un sabruks, bet Londonā pret viņu izturas ar cieņu, tas sievietei sagādā prieku, ko tādu, ko viņa nav piedzīvojusi jau daudzus gadus.

Cieņa liek viņai vēlēties mainīt dzīvesvietu, aktrises menedžeris arī to uzskata par lielisku soli un jau sācis kārtot viņas dokumentus, lai Loena varētu uzturēties Londonā visu laiku.

Arī karjeras attīstība Londonā uzņem apgriezienus, Loena satiek dažādus cilvēkus saistībā ar modes biznesu un televīziju, sieviete atkal jūtas kā uz viļņa un lēnām atgriežas popularitātes lauciņā.

Dzīvojot Amerikā, aktrisei netiek piedāvāts darbs un viņa cīnās ar naudas trūkumu.

Loena ir iemācījusies arī izklaidēties, doties uz klubiem un dzert bezalkoholiskos kokteiļus. Sieviete nesaprot, kā agrāk nav pratusi baudīt nakts dzīvi bez alkohola.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu