Šo piektdien Tallinā Deivida Getas šovs (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: davidguetta.com

Jau šo piektdien, 13.jūnijā, Tallinā ar vienīgo šovu visā Baltijā uzstāsies viens no visu laiku slavenākajiem franču dīdžejiem, mūziķiem, komponistiem un producentiem – Deivids Geta (David Guetta).

Jāatzīst, ka pieprasījums pēc biļetēm uz šo koncertu pat pārsniedz cerēto – no Latvijas vien uz Tallinu dosies vairāk nekā tūkstotis interesentu.

Lai aiztaupītu rūpes par nokļūšanu pasākumā un atpakaļ, organizatori piedāvā biļetes uz jau piekto fanu autobusu, kas 13.jūnijā plkst. 12.00 no Akadēmijas laukuma (pretī Zinātņu akadēmijas ēkai) dosies uz Tallinu un 30 min pēc Getas uzstāšanās izbrauks atpakaļ uz Rīgu. Biļetes cena braucienam no Rīgas un atpakaļ ir tikai €20.

Tā kā interese par autobusa biļetēm ir ļoti liela, iesakām tās iegādāties laikus, jo to skaitu ierobežo transporta līdzekļa ietilpība.

Organizatori nolēmuši pārvērst Deivida Getas pirmo uzstāšanos Baltijā par vispusīgu notikumu, pieaicinot iesildošus igauņu un somu dīdžejus, kas cits citu nomainīs jau gandrīz no durvju vēršanas Tallinas Dziesmusvētku estrādē līdz pat Getas šovam. Savu dalību pasākumā apstiprinājuši: Heavyweight, The Second Level un Jonass Hahmo (FIN); MHKL & K-SEIN un Svens Aruso (EST).

Pasākuma gaita 13.jūnijā:

Durvis Tallinas Dziesmusvētku estrādē tiks vērtas plkst. 18.00.

No plkst. 18.30 līdz apmēram 22.30 igauņu un somu DJ.

Plkst. 22.30 uz skatuves kāps Deivids Geta, lai sniegtu vismaz pusotru stundu garu šovu.

Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 6 miljoni Deivida Getas albumu un 15 miljoni singlu kopiju. Tādas viņa kompozīcijas kā When Love Takes Over, Gettin' Over You, Sexy Bitch, Where the Girls At, Little Bad Girl, Without You, Titanium, Turn Me On un virkne citu pastāvīgi skan radiostacijās, mūzikas TV kanālos un visas pasaules klubos.

2011.gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju pēc DJ Mag Top 100 DJs vērtējuma, un kopumā pēdējos sešus gadus viņš atradies vismaz 5. vietā vadošo dīdžeju topā.

Vienlaikus viņš kļuvis par vienu no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar iespaidīgu zvaigžņu plejādi. No Riannas, Lady Gaga, Emēlijas Sandē, Madonnas, Fērgijas, Keitijas Perijas, Britnijas Spīrsas, Nikijas Mināžas un Pinkas līdz Deividam Bovijam, Snoop Dog, Jay-Z, The Black Eyed Peas, will.i.am, 50 Cent, Pitbull, Akon, Afrojack, Avicii, Armandam van Heldenam, Krisam Mārtinam un daudziem citiem.

Biļetes uz Getas šovu un autobusu vēl pieejamas: www.bilesuserviss.lv

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu