«Mad Men» pēdējā sērija: kā aktieriem klājies aizvadītajos astoņos gados?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Bērns no slepena tēva, alkohola atkarības ārstēšana, sarežģīta šķiršanās, dienesta romāns un kāzas – šķiet, seriālā «Trakie vīrieši» spēlējošo aktieru dzīve bijusi tikpat juceklīga, cik darbošanās trakulīgajā reklāmās biznesā.

26.jūnijā kanālā «FOX Life» būs skatāma provokatīvā seriāla pēdējā sērija, un tieši tādēļ, iespējams, ir vērts ieskatīties, kā šo astoņu gadu laikā ir mainījusies tā varoņu dzīve ārpus ekrāna.

2007.gadā, kad skatītāji ieraudzīja pirmās «Trako vīriešu» sērijas, tikai daži cilvēki bija dzirdējuši par tagadējām seriāla zvaigznēm, piemēram, Džonu Hammu (Dons Dreipers), Kristīnu Hendriksu (Džoanna Harisa), Dženjueriju Džonsu (Betija Dreipere).

Džonam Hammam (44) reklāmas aģentūras līdzīpašnieka Dreipera loma patiešām bija lielais izrāviens: par to viņš ir saņēmis Zelta globusu. Tuvākajā laikā skatītāji Hammu varēs tiešā vārda nozīmē dzirdēt animācijas filmā «Minioni», kurš viņš ir ierunājis Herba Nomušīta balsi. Taču ar dzīves baudītāju Dreiperu viņu vieno alkohols – aktierim tā ir liela problēma. Hamms pavisam nesen pavadīja mēnesi rehabilitācijas klīnikā, taču plašāk par to presei izteikties nav vēlējies. Taču daudzu sievu un mīļāko viņam nav - aktieris jau teju divdesmit gadus ir kopā ar aktrisi, scenāristi un režisori Dženiferu Vestfeldu (45).

Foto: publicitātes

Savukārt Kristīnai Hendriksai (40) sarkanmatainās Džoannas Harisas loma ir ļāvusi nokļūt uz glancēto žurnālu vākiem un filmēties reklāmās, piemēram, «London Fog» un «Clairol's Nice 'N Easy». Starp citu, bijusī modele Hendriksa patiesībā ir dabīga blondīne, sarkanie mati, tāpat kā stilīgais piecdesmito gadu apģērbs ir vien daļa no Džoannas tēla. Tomēr vērā ņemamas kino un televīzijas lomas piedalīšanās seriālā viņai nav nesusi.

Par žurnālu vāku zvaigzni ir kļuvusi arī Dženjuerija Džonsa (37), kas cita starpā ir piedalījās zīmola «Versace» reklāmas kampaņā un vairākās filmās, taču kritiķi šīs lomas nesauc par īpaši veiksmīgām. Proti, saltā Džonsas uzvedība, kas piestāv Betijai Dreiperei, uz lielajiem ekrāniem neizskatās īpaši labi. Pirms dažiem gadiem aktrisei un bijušajai modelei nācās cīnīties ar baumām, ka, iespējams, viņas dēla tēvs ir precēts vīrs. Tomēr presei viņa ir atzinusi, ka apzināti ir vēlējusies audzināt dēlēnu viena pati un par šīm savas dzīves pārmaiņām ir sajūsmā.

Foto: publicitātes

«Trako vīriešu» filmēšanas laukums ir bijis sākums arī kādam veiksmīgam romānam, proti, tiešu tur savu nākamo sievu satika reklāmas aģentūras līdzīpašnieka Pīta Kempbela atveidotājs Vinsents Kartaizers (35). Aleksa Bleidela, ar kuru Vinsents pērn apprecējās slepenā ceremonijā, piedalījās trīs sērijās un tēloja nevienu citu kā Kempbela mīļāko. Aktieris ir izteicies, ka viņam nepatīk slava un ka būtu laimīgs arī dzīvojot mežā, koka būdiņā bez labierīcībām. Iespējams, tieši tādēļ viņam labāk patīk spēlēt izrādēs Brodvejā.

Arī ambiciozās sekretāres Pegijas Olsones atveidotāja Elizabete Mosa (32) dod priekšroku Brodvejai un Vestendai, kā arī lomām mākslinieciski augstvērtīgos projektos. Pegijas loma aktrisei atnesa «Emmy» balvas nomināciju, bet pērn viņa ieguva «Zelta globusu» par darbu seriālā «Virs ezera». Taču laikā, kamēr aktrise piedalījās «Trakajos vīriešos», viņa paspējusi apprecēties un izšķirties ar aktieri un komiķi Fredu Armisenu (47). Mosa teikusi, ka laulība bijusi ārkārtīgi traumatiska, arī Freds atzinis, ka bijis briesmīgs vīrs. Kopš tā laika aktrise klusē par savām iespējamajām attiecībām.

Taču Džons Sleiterijs (52) televīzijas skatītājiem bija pazīstams jau ilgu laiku pirms viņš sāka spēlēt asprātīgo Rodžeru Stērlingu. Sleiterijs piedalījies ne vienā vien seriālā, tostarp «Sekss un lielpilsēta», «Bīstamās mājsaimnieces», «Vils un Greisa». Pats aktieris atzīst, ka par daļu popularitātes viņš var pateikties laipnajam, labi ģērbtajam tēlam, ko spēlējis deviņus gadus. Pateicoties dalībai «Trakajos vīriešos», viņam ir piedāvātas lomas lielajās filmās, piemēram, «Dzelzs vīrs 2’, «Likteņa labotāji», «Teds 2».

Foto: publicitātes

Ja Rodžera Stērlinga mīlas dzīve ir viena no nekārtīgākajām – divas šķiršanās, slepens bērns, neprātīgas orģijas, tas Džona Sleiterija laulība ir viena no noturīgākajām Holivudā. Sleiterijs kopš 1998.gada ir precējies ar Taliju Balsamu (56), Džordža Klūnija bijušo sievu. Starp citu, viņi atainoja savas attiecības arī «Trakajos vīriešos», proti Talija spēlēja Rodžera sievu Monu. Reālajā dzīvē pārim ir dēls Harijs.

Skaties, ar ko noslēgsies trakā dzīve reklāmas aģentūrā! Drāma «Trakie vīrieši» pēdējā sērija kanālā «FOX Life» skatāma piektdien, 26.jūnijā plkst. 22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu