14. starptautiskā laikmetīgās un video mākslas festivāla «Ūdensgabali» pilotpasākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: noass.lv

Ievadot 14. starptautisko laikmetīgās un video mākslas festivālu «Ūdensgabali», kas šogad norisināsies no 15. līdz 16. augustam uz AB dambja, kultūras un mākslas projekts «Noass» sāk brīvdabas koncertu un kino vakaru sēriju.

Katru otro trešdienu peldošais mākslas centrs «Noass» aicinās baudīt siltos vasaras vakarus mūsmāju un Baltijas valstu mūzikas uzvedumu pavadījumā un piedāvās iegrimt gan klasisko, gan arī jaunāko eksperimentālo un avangarda filmu un video mākslas pasaulē.

Pilsēta, metropole un urbānā vide kļūs par centrālo brīvdabas kinoseansu vadmotīvu, kas vēlāk pilnībā izskanēs arī 14. starptautiskajā laikmetīgās un video mākslas festivālā «Ūdensgabali». Izlasē - Amerikas agrās avangarda filmas, kas tiks izrādītas sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā, ir apkopotas laikmetīgās eksperimentālās, pilsētvides iedvesmotās filmas, kā arī abstraktie video mākslinieku darbi.

Brīvdabas koncerti un kino vakari norisināsies uz AB dambja iepretim peldošajam mākslas centram «Noass». Ieeja visos pasākumos bez maksas. Koncertu un kinoseansu laikā darbosies kafejnīca un būs ierīkota āra terase. Pasākumu norisei var sekot līdzi Kultūras un mākslas projekta «Noass» mājas lapā, kā arī Facebook un Twitter.

Atrašanās vieta: peldošais mākslas centrs «NOASS».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu