Tusks: Latvijas prezidentūra ES bija viena no sarežģītākajām, bet ir aizvadīta augstā līmenī

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas prezidentūra Eiropas Savienības (ES) Padomē bija viena no sarežģītākajām, bet ir aizvadīta augstā līmenī, sarunā ar Ministru prezidenti Laimdotu Straujumu (V) norādījis Eiropadomes priekšsēdētājs Donalds Tusks.

Straujuma šodien pirms ES valstu un valdību vadītāju sanāksmes tikās ar Eiropadomes priekšsēdētāju Donaldu Tusku, lai apspriestos par sanāksmes dienaskārtības jautājumiem, informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta konsultante Zane Ozola.

Sarunas laikā abas puses pārrunāja arī Latvijas prezidentūras aktualitātes, tostarp vēl 29.jūnijā plānotās sarunas starp ES Padomi un Parlamentu par vienoto telesakaru tirgus regulu un Tīklu un informācijas sistēmu direktīvu. Eiropadomes prezidents slavēja Latvijas prezidentūras gaitu ES Padomē, uzsverot, ka «Latvijas prezidentūra bija viena no sarežģītākajām, bet ir aizvadīta augstā līmenī, un darbs ir virzīts lieliski».

Straujuma pateicās Tuskam par labo un ciešo sadarbību prezidentūras gaitā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu