Hiphopa «Volstrītas vilks» Riks Ross iekuļas jaunās nepatikšanās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien amerikāņu reperis Riks Ross tika aizturēts par cilvēka nolaupīšanu, uzbrukumu un fizisku aizskaršanu, paziņojusi policija. Fejitas apgabala policija aizturēja 39 gadus veco Rosu un viņa miesassargu repera mājā netālu no Atlantas, Džordžijas štatā. Ross tika ieslodzīts bez galvojuma noteikšanas.

Atlantas televīzijas kanāls WSB ziņoja, ka Ross apsūdzēts par draudēšanu ar ieroci kādam no saviem darbiniekiem. Cietušajam nodarīti miesas bojājumi, telekanāls atreferēja aresta orderī norādīto informāciju.

Rosa īstais vārds ir Viljams Leonards Robertss. Viņš kļuva pazīstams 2006. gadā ar hitu «Hustlin», kurā lielījās ar starptautiska kokaīna izplatīšanas tīkla izveidošanu.

Rosa mūziku izdod ierakstu kompānija «Def Jam».

Ross vairākkārt ticis aizturēts. Vēl šomēnes viņu arestēja par marihuānas glabāšanu, kā rezultātā mūziķis vairākas stundas aizvadīja Fejitas apgabala cietumā.

2008. gadā viņu Maiami aizturēja par marihuānas un ieroču neatļautu glabāšanu.

2011. gadā intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone» Ross atzina, ka ilgākais bez marihuānas smēķēšanas aizvadītais laiks viņam bijis lidojumā no ASV uz Dienvidāfriku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu