Izskanējis «Lai top» 2.sezonas pēdējais koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Saulgriežu naktī noslēdzies Latvijas Televīzijas rīkotais pozitīvo emociju šovs «LAI TOP». Par 6.raidījuma sirsnīgāko priekšnesumu skatītāji atzina Aminatas Savadogo un Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas jauktā kora izpildīto emocionāli spēcīgo dziesmu «Saule, Pērkons, Daugava». 24 Svētku kolektīvi iepazīti, nu jāiepazīst tie, kas pulcēsies XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos.

Sešas nedēļas esam līksmojuši, dziedājuši un dejojuši, tik daudz sirsnīgu emociju guvuši un dāvinājuši jums, mīļie televīzijas skatītāji! Mēs pozitīvo emociju šovā «LAI TOP» izaicinājām 24 sabiedrībā zināmas personas, lai kopā ar viņiem Jūs, televīzijas skatītāji,gūtu priekšstatu par XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku priekšnesumu tapšanas aizkulisēm un kopā ar svētku kolektīviem izdzīvotu pirmssvētku emocijas.

Mūziķi, sportisti, aktieri, dažādu televīzijas raidījumu vadītāji un pat mediķi kopāar Latvijas bērnu un jauniešu koriem, folkloras kopām, tautas un mūsdienu deju kolektīviem, pūtēju un simfoniskajiem orķestriem un džeza grupām radīja dziesmas, dejas un citus radošus un krāsainus priekšnesumus, kas visa projekta garumā priecēja LTV1 skatītājus.

Par sešiem sirsnīgākajiem un emocionālākajiem priekšnesumiem visa šova laikā skatītāji ir atzinuši LTV laika ziņu apskatnieka Toma Briča un Rīgas Valsts 2.ģimnāzijas jauktā kora kopīgi izdziedāto dziesmu «Mana zeme», aktiera Viktora Ellera un Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas zēnu kora un «Melngaiļskolas Big Band» izpildīto «The Sound Poets» dziesmu «Kalniem pāri» un šarmantās dziedātājas Aijas Andrejevas un bērnības deju kolektīva «Pūpolītis» izdejoto stāstu «Māja, skurstenis un mēs». Vēl skatītāju simpātiju balvas izpelnījās dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un Ogres kultūras centra deju studija «PĪLĀDZĪTIS», brāļi Reizenbergi (Ingus un Andris) un Dundagas vidusskolas jauktaiskoris ar dziesmu «Es atnācu uguntiņu», kā arī Latvijas pārstāve starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā Aminata Savadogo un Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas jauktaiskoris, kuri «LAI TOP» 2.sezonas pēdējā raidījumā izpildīja Mārtiņa Brauna komponēto dziesmu ar Raiņa vārdiem «Saule, Pērkons, Daugava».

«LAI TOP»stafeti nodod tiem tūkstošiem dalībnieku, kuri priecēs visus XI Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos. Kopā ar Svētku dalībniekiem daudzviet būsim arī mēs – Latvijas Televīzija – Dziesmusvētku televīzija!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu