Šaija Labafs savainojies filmēšanas laikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs (Shia LaBeouf) filmas «American Honey» uzņemšanas laukumā savainojis roku un galvu, trešdien apstiprināja viņa aģents. 29 gadus vecais aktieris, kura pazīstamākā loma bija filmu sērijā «Transformers» («Transformeri»), otrdienas vakarā tika nogādāts slimnīcā, kur viņam uzlika vairākas šuves.

«Labafs pagājušajā vakarā viņa jaunākās kinolentes uzņemšanas laikā guva nelielus savainojumus,» sacīja aģents. «Uzņemšanas komanda vērsās pie mediķiem. Šajam bija brūces uz rokas un galvas.»

Filmas «American Honey» uzņemšana noris Ziemeļdakotā. Tajā stāstīts par pusaugu meiteni, kura iepazīstas ar ceļojošu dīvaiņu kompāniju.

Labafs pēdējos gados nonācis ziņu virsrakstos ar savu dīvaino uzvedību, piemēram, parādīšanos uz sarkanā paklāja ar maisiņu uz galvas, kam virsū bija rakstīts «es vairs neesmu slavens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu