Lily atgriežas, lai turpinātu iesākto (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Bijusī šova «Talantu fabrika» dalībniece Linda Kalniņa jeb Lily atgriežas popmūzikā. Viņa klausītājiem piedāvā vasarīgu popdziesmu labākajās Kailijas Minogas tradīcijās «Iegulies plaukstās». Dziedātāja gatavo arī savu pirmo studijas albumu.

Dziesmas producents un mūzikas autors ir Gaitis Lazdāns, bet teksta autore ir pati Linda, un tas ir tapis, iedvesmojoties no dzīves Londonā.

Par dziesmas vārdiem Linda teic tā: «Reizēm, kad metropoles augstumi liek sajusties kā mazai īkstītei, rodas vēlme iegulties mīļotā cilvēka plaukstās - būt drošībā! Šīs sajūtas atspoguļo arī jaunās dziesmas teksts. Dzīvojot Londonā, sapratu, ka vēlos atgriezties pie iesāktā, jo 2008. gadā radās ideja par manu soloalbumu un tika ierakstīts pirmais singls «Pasaule». Nedaudz vēlāk tika ierakstīts duets ar Normundu Rutuli dziesmā «Lai paliek...». Turpinoties veiksmīgai sadarbībai ar dziesmu producentu un komponistu Gaiti Lazdānu, nu jau ir tapis trešais singls ar nosaukumu «Iegulies plaukstās».»

Linda mums novēl patīkamu klausīšanos!

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu