«Muse» svin otro nedēļu 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Britu rokgrupa «Muse» saglabājusi 1. vietu Lielbritānijas albumu topā ar septīto studijas albumu «Drones», ziņo nme.com. Tikmēr Eds Šīrans (Ed Sheeran) var svinēt sava beidzamā albuma «x» panākumus - šonedēļ aprit gads kopš albums atrodas Uktop40 pirmajā desmitiekā.

Jaunajā albumā turpinātas iepriekšējos «Muse» ierakstos apspēlētās tēmas - zinātniskā fantastika un politiskā saspīlējuma gaisotne.

«Manā skatījumā «bezpilota lidaparāti» ir metaforiski psihopāti, kuri iedrošina psihopātisku uzvedību bez glābšanās iespējām. Pasauli pārvalda bezpilota lidaparāti, izmantojot tādus pašus bezpilota lidaparātus sava mērķa sasniegšanai - lai mēs visi par tādiem kļūtu,» skaidro Belamijs. «Albumā aprakstīts cilvēka ceļš no pamestības un cerības zaudēšanas līdz indoktrinācijai sistēmā, lai kļūtu par cilvēcisku bezpilota lidaparātu, taču beigu beigās tam izdodas patverties no apspiedējiem.»

1994. gadā dibinātā grupa «Muse» līdz šim pārdevusi vairāk nekā 20 miljonus albumu eksemplāru. Tās pazīstamākie hiti ir «Time is Running Out» un «Supermassive Black Hole».

2. viietā šonedēļ nemainīgi «Florence + The Machine» trešā plate «How Big, How Blue, How Beautiful».

3. vietā Pola Saimona labāko dziesmu izlase, bet 4. vietā jaunums - Džeimsa Teilora (James Taylor) plate «Before This World».






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu