Izrādās, Antonio Banderass nevēlas šķirties, bet vēlas būt kopā ar Melāniju (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

6.jūnijā aktrise Melānija Grifita paziņoja, ka viņa un viņas vīrs Antonio Banderass ir nolēmuši šķirt laulību un sieviete jau ir iesniegusi šķiršanās pieprasījumu.

Kā izrādās, lēmumu Melānija Grifita ir pieņēmusi vienpersoniski, Antonio Banderass joprojām mīl savu sievu un mēģina atrast veidu, lai viņu astoņpadsmit gadus ilgā laulība tiktu glābta.

Aktieris Kannu kinofestivālā atzinies pāris saviem draugiem, aktieriem, ka viņa laulībā ir parādījušās dažas problēmas un viņš visiem iespējamajiem veidiem mēģina tās atrisināt.

Banderass jūtas ļoti apbēdināts un nespēj iztēloties savu dzīvi bez Melānijas, kopā ir piedzīvoti tik daudzi notikumi, un viņš arī turpmāk vēlas ar visu dalīties tikai un vienīgi ar viņu.

Antonio mēģinās glābt laulību, bet, ja Melānija vēlēsies šķirties arī pēc visiem viņa mēģinājumiem, viņš nestāsies viņai ceļā uz laimi.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu