Kaža sadziedas ar vienu no retajām, atklātajām homoseksuālajām kantrī mūzikas zvaigznēm pasaulē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

19.jūnijā Kaņepes kultūras centrā, kas laika posmā no 15-21 jūnijam tiek dēvēts par Praida namu norisinājās muzikāla pēcpusdiena kurā dziedātājs Kaža, kopā ar kantrī mūzikas zvaigzni Stīvu Grandu runāja par mūziku un kopā muzicēja.

Dziedātājs Kaža kopā ar kantrī mūzikas zvaigzni Stīvu Grandu atklāja muzikālo pēcpusdienu ar džemošanu, puiši kopā spēlēja viens otra dziesmas un radīja dziesmām pilnīgi jaunu, interesantu skanējumu.

Muzikālās pēcpusdienas laikā dziedātāji runāja par mūziku, dziesmu rakstīšanu un to kā homoseksualitāte ietekmē mūziku.

Stīvs ir pārliecināts, ka nav nozīmes, kāda cilvēkam orientācija un nav nozīmes par kāda veida mīlestību ir uzrakstīta dziesma, ja tā ir laba, tā patiks cilvēkiem.

Top ierāda kaut mākslinieka populārākā dziesma «All Ameircan boy», kuru portālā «Youtube» ir noskatījušies vairāk kā četri miljoni cilvēku.

Vērojot filmu «Wish me away», kura stāsta par kantri mūzikas superzvaigzniChely Wrightun viņas iznākšanu no «skapja», sieviete tika izslēgta no Nešvilas kantrī mūzikas kultūras radās jautājums, kā Stīvs sadūšojās to izdarīt publiski, izrādās vīrietis nekad nav bijis daļa no Nešvilas mūzikas pasaules, bet par visu cīnījies pats.

Stīvs pastāstīja, ka arī lielāko daļu kritikas saņem tieši no homoseksuāliem cilvēkiem, ne heteroseksuāliem.

Tāpat mākslinieka fanu vidū ir vairums homoseksuāli orientētu cilvēku un daudz daiļā dzimuma pārstāves.

Beidzoties muzikālajai pēcpusdienai Kaža ar Stīvu paziņoja, ka iespējams, vēlāk tiks ierakstīts kāds kopīgs skaņdarbs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu