«Mogo» hokejisti Kontinentālā kausa tiksies ar Slovēnijas, Ungārijas un Spānijas komandām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas čempionvienība hokejā «Mogo» dalību nākamās sezonas Kontinentālā kausa turnīrā sāks no otrās kārtas, kurā spēkosies ar Slovēnijas, Ungārijas un Spānijas vienībām, liecina Polijas čempionvienības «Tychy» publicētais grafiks.

Sacensību pirmajā kārtā piedalīsies tikai četras komandas - Bulgārijas komanda Sofijas CSKA, Serbijas klubs Belgradas «Partizan», Izraēlas vienība Rišonas «Devils» un Turcijas čempioni Stambulas «Zeytinburnu». Sacensības notiks no 2. līdz 4.oktobrim.

Šī posma uzvarētāji kvalificēsies otrās kārtas C apakšgrupai, kurā sacentīsies ar Lielbritānijas čempioniem Koventrijas «Blaze», «Tychy» vienību un Rumānijas labāko hokeja komandu Galavas «Dunarea».

Savukārt B grupā spēlēs «Mogo», sacenšoties ar Slovēnijas spēcīgāko vienību Jesenices «Acroni», kas iepriekšējā sezonā sacentās Austrijas otrajā spēcīgākajā līgā, kā arī triumfēja nacionālajā čempionātā, MOL līgas čempioni Miškolcas «Jegesmdvek» un Spānijas vienību «Jaca».

Otrā posma cīņas notiks no 23. līdz 25.oktobrim.

Turpinājumā B grupas uzvarētāji kvalificēsies trešā posma D grupai, kurā tos jau gaida Itālijas čempioni «Asiago», Dānijas ceturtā spēcīgākā vienība Herningas «Blue Fox» un Kazahstānas čempioni Pavlodaras «Irtiš».

Savukārt C grupas spēcīgākā vienība iekļūs E grupā, kur spēkosies ar Baltkrievijas čempioniem Soļigorskas «Šahtjor», Francijas vienību Ruānas «Dragons» un Ukrainas čempionāta finālisti «Kremenčuk».

Trešais posms notiks no 20. līdz 22.novembrim, bet pēc tam D un E grupu divas spēcīgākās komandas kvalificēsies finālam, kas tiks aizvadīts no 8. līdz 10.janvārim. Visas grupas savas cīņas aizvadīs sabraukumu formātā.

Pavasarī «Mogo» par Latvijas čempionvienību hokejā kļuva pirmoreiz vēsturē.

Šī gada sākumā Kontinentālajā kausā triumfēja Latvijas uzbrucēja Alekseja Širokova pārstāvētā Baltkrievijas komanda Grodņas «Ņeman», kas līdz ar to kvalificējās Čempionu līgas turnīram.

Savukārt Kontinentālā kausa otro kārtu pagājušajā sezonā neizdevās pārvarēt Latvijas komandai «Rīga»/«Prizma».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu