Pēc autoavārijas kritiskā stāvoklī «30 Rock» komiķis (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu skeču šova «30 Rock» zvaigzne Treisijs Morgans pēc smagas autoavārijas, kurā dzīvību zaudēja viens cilvēks, atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī, svētdien paziņoja aktiera pārstāvis.

Sestdien Ņūdžersijas štatā smagā mašīna ietriecās autobusā, kurā atradās Morgans un vēl četri pasažieri. Negadījumā gāja bojā 63 gadus vecais amerikāņu komiķis Džeimss Makneirs. Vēl divi aktieri - Ārdijs Fakva un Heriss Stentons - tika nogādāti slimnīcā ar nopietniem ievainojumiem, bet Morgana asistents Džefs Mileja tika sveikā cauri ar viegliem savainojumiem.

Komiķi atgriezās no uzstāšanās Delavēras štatā.

45 gadus vecais Morgans guvis nopietnus savainojumus. Viņam lauzta kāja, deguns un vairākas ribas. «Lai arī Treisijs joprojām ir kritiskā stāvoklī, šodien viņš vairāk reaģēja uz citiem cilvēkiem, kas ir laba zīme,» svētdien sacīja viņa pārstāvis Luiss Kejs. «Mēs domājam, ka viņam slimnīcā nāksies pavadīt vēl vairākas nedēļas. Viņa ģimene novērtē daudzos mīlestības un atbalsta apliecinājumus no faniem.»

Smagā automašīna ietriecās Morgana autobusa aizmugurē, vadītājam laikus nepamanot, ka satiksme kļuvusi lēnāka. Tas izsauca ķēdes reakciju - avārijā cieta vēl četri auto.

Smagās automašīnas šoferim izvirzīta apsūdzība cilvēka nogalināšanā autoavārijā. Svētdien viņš tika aizlaists no ieslodzījuma pret 50 000 ASV dolāru (36 650 eiro) drošības naudu.

Morgans vairākus gadus spēlēja komēdijas šovā «Saturday Night Live», bet 2003.gadā pārgāja uz «30 Rock» ar aktieriem Tīnu Feju un Aleku Boldvinu galvenajās lomās. Par lomu viņš ieguvis «Emmy» balvu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu