«re:public» izdod albumu angļu valodā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir apritējis gads, kopš grupa «re:public» izdeva savu trešo albumu «RE:». Uz šā albuma pamata grupai ir tapis albums angļu mēlē «RE: LV», kuram pievienoti arī vairāki jauni skaņdarbi.

Albuma veidošanā grupa sadarbojusies ar daudziem māksliniekiem, kas albuma skanējumu padara pilnīgi atšķirīgu no iepriekšējiem grupas albumiem. Ieraksta skanējuma veidošanā piedalījās hiphopa mūzikas pārstāvis TC Ceazlin no Lielbritānijas, Andris Sējāns, Rīgas Ekonomikas augstskolas kora pārstāvji un grupa «Limonāde».

Kā pirmo singlu grupa piedāvā dziesmu «Shine» (skat. video). Dziesma, tāpat kā viss trešais albums, ierakstīta Rīgā, «Wolk Recording Studio».

«Katrai dziesmai ir savs stāsts. Shine ir par jaunības maksimālismu! Par vēlmi kaut ko sasniegt savā dzīvē, lai ar tevi lepotos tava ģimene, draugi, tava pilsēta, Latvija!» tā grupas solists Jānis Rībens. «Šo dziesmu un albumu mēs veltam diviem fantastiskiem cilvēkiem, kas ir devuši būtisku ieguldījumu «re:public» darbības sākumā un attieksmē pret savu skaņdarbu noslīpēšanu. Mārtiņam Tauriņam un Nikam Matvejevam. Mārtiņš bija mūsu pašas pirmās dziesmas producents («Like a Fire»). «Shine» esam centušies veidot līdzīgā skanējumā. Un, protams, Nikam. Niks ir mūsu pirmā albuma («Strēlniece») producents. Ar savu pozitīvismu un plašo apvāršņu redzējumu viņš deva mums neizmērojamu enerģijas lādiņu uzsākt un turpināt iesākto.»

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu